Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke se otřepává z dramatického souboje na mostě a spolu s Misty pátrá po Piranhovi. Hon na práskače nabírá na obrátkách. Bushmaster předvádí svůj poslední tah. (Netflix)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Rozhodně nejlepší epizoda druhé série a dost možná i celého seriálu zatím a to jen a pouze díky konci. Každopádně, od začátku. Celá linka kolem Shadese a toho, jak odhaluje informátora ve svém týmu, je celkem dobrá a smrt pana detektiva a Comancheho je vlastně i celkem fajn scéna, i když ano, jak zde někdo v komentářích zmiňuje, taky mě celkem dostalo, jak Shades má perfektně naplánováno, že celá událost vypadá jako přestřelka dvou lidí, kteří se navzájem zabili, a pak Comancheho střelí do hrudníku zblízka pod dost specifickým úhlem, z něhož by ho pan detektiv asi těžko zabil :D Každopádně, závěr samotné epizody je upřímně boží a i poměrně emocionální. Protínají se nám zde dvě scény a to Luke vyříkávající si svou minulost se svým otcem a Bushmaster, jenž vysvětluje proč vlastně tohle všechno dělá. A obě dvě tyto scény jsou vynikající. Luke a jeho táta je neskutečně dojemná scéna, naopak Bushmasterův origin je vynikající a díky jedné scéně se z něj stává jeden z těch sympatičtějších Netflix Marvel padouchů. I když se vlastně jedná o klasickou motivaci „tvoji příbuzní ublížili mým příbuzným, takže se já mstím tobě“, kterou známe třeba z druhého Iron Mana, tady je to fakt dobře zpracované a s Bushmasterem lze naprosto snadno soucítit. A taky se mi líbí, jak seriál krásně vykreslil Mariah jako chladnou mrchu a to jenom tím, jak na celou tuhle McIverovu minulost reaguje. Závěr s požárem a Bushmasterem v klubu je jenom třešnička na dortu. Skvělý díl. Hodnocení: 83% ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jsme se minule namlsali a zpět k odpadu. To byla zase kokotina... to že scénáristé pokosí pár postav ještě neznamená, že je to super. Asi nejvíc LOL byla scéna kdy se "narafičí" sebeobrana tou druhou ranou do hrudníku z půl metru :D :D :D. Brejličkář zase pobavil. Nebo ta rádoby stylovka prokládat nějakého drnkala záběry z toho co se děje. Jako kdyby to měl být videoklip a někoho ten drnkal zajímal. ()

Reklama

Reklama