Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 3

Recenze (239)

castor 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh je tak trochu značka a když na ní chce někdo parazitovat, cílový zákazník to vesměs odhalí. První kus kritici docela brali, diváci hojně otvírali peněženky, takže dvojka je logickým vyústěním. McConaughey udělal stejně jako režisér pápá, Tatum zůstal a po třech letech se mu zachtělo i pódia. Než na něj ale pořádně vyleze, musíme sledovat dost mdlý oblouk, který není ani zajímavý, natož aby v něm zaznívaly alespoň trochu slušné dialogy. Řeší se tu neatraktivní bolístky našeho striptýzového uskupení, někteří herci jsou trestuhodně nevyužití, vystoupení je pomálu a vlastně ani nevím, co si o nich myslet. Za život jsem viděl naživo asi tři nakrucující se striptérky, tohle je pochopitelně úplně jiná liga, založená na fyzicky fascinujících pasážích, jen tak trochu pro jiné pohlaví. Dietní tři hvězdy!! ()

jujec odpad!

všechny recenze uživatele

Spoiler(!): Stáří známí jedou na vystoupení autem, to se vybourá (protože řidič zavře oči, což je logické, to přece každý řidič za volantem běžně dělá), takže si musí sehnat nové auto, dojedou do cíle a předvedou své vystoupení. Tolik děj celého filmu, zábava se nekoná, striptýz také ne, vlastně nerozumím tomu, proč to někdo kladně hodnotí. Ztráta času. Více děje uvidíte v každém večerníčku.... ()

Reklama

alisa.upir 

všechny recenze uživatele

Já nevím, jaké hodnocení tomu dát. To jsou jak 2 úplně jiné filmy v jednom. Přijde mi jak kdyby vymysleli ten film tak od půlky dál, ale pak zjistili, že je to moc krátké, a uměle na začátek dolepili asi 45 minut. Ta první půlka, kdy jsou jen na cestě a sem tam pindají nesmysly, je fakt na vystřelení mozku z hlavy. Pokud to ale přežijete, budete odměněni super taneční show. O ničem jiném to v podstatě ani není a chtít od tohohle filmu víc je mimo realitu. Ovšem ty choreografie vymýšlel někdo, kdo o tom fakt přemýšlel, ani tam nepoužíval příliš hezké ženské, aby se s tím mohlo ztotožnit co nejvíc bab. No prostě na večer před spaním fakt super :D ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdekdo by polemizoval nad tím, jestli jsem úplně v pořádku, když se dobrovolně sám vrhám do striptérské záležitosti, dělané především pro ženské oči. Přítomnost Tatuma, McConaugheyho i Pettyfera, kteří vytvořili v první části příjemné trio, udělala z původního filmu ještě průměrnou místy i zábavnou podívanou. Dvojka se ovšem ubrala příšerně nudným směrem, a tak její náplň potěší už jedině obecenstvo složené z raných teenagerek, na které je primárně cílena. Mohu si s klidem odškrtnout ve svém "movielistu", že mám zhlédnuto, bohužel ale s rozporuplným a ne zrovna pozitivním zážitkem. ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Po jedničce u které jsem se skvěle bavil jsem se těšil na dvojku. Bohužel přišlo velké zklamání a dvě hodiny nudy. Příběh nikde a tak bych čekal alespoň, že se bude něco dít. Nic. Jen se někam jede a tlachá o hovnu jako třeba zda je lepší dort nebo sušenky. To nejlepší se vidí už v traileru. Tak jsem byl zvědav alespoň na finále a ani to nenadchlo. V něm obstál jen Tatum s parťákem. Rád bych dal více, ale nejde to. Odřené 2 *. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama