Reklama

Reklama

Bez kalhot XXL

  • USA Magic Mike XXL (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Děj filmu Bez kalhot XXL navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dechberoucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (239)

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud tento film měl být komedií, tak takovouto zoufalost jsem už hodně dlouho neviděl. Děj žádný, vtip žádný, jen slaboduché nudné tlachání o ničem. Channing Tatum byl dřevem vždy, tady však překonává všechny hranice, tento neherec by se měl komediím vyhýbat velkým obloukem! Ostatní na tom nejsou o moc lépe, aspoň na Amber Heard je radost pohledět (nemyslím tím pro její herecký projev). Obrovské ubíjející nic! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Z jednotky si pamätám len McConaugheyho a Tatuma, ale prežil som ju. Čo sa nedá povedať o dvojke, počas ktorej som zomrel (ale prežil som to). Nevraviac o tom, že som sa ako heterosexuál pri pozeraní filmu o striptéroch cítil... zvláštne. I potenciálne nudné (a dlhé) scény, ktoré by u Soderbergha boli hypnotické (zazobané paničky v čele so zabudnutou Andie McDowell, „dom hriechu“ so zabudnutou manželkou Willa Smitha), sú v podaní nového režiséra nudné, preukrutne dlhé, takmer k neprežitiu. Ako keby vám v poľných podmienkach amputovali pravú nohu kvôli gangréne a na konci by zistili, že gangrénou bola v skutočnosti postihnutá ľavá. Vrcholom je nudné finále a prirýchly koniec, kedy sa nestihneme dôstojne rozlúčiť s postavami. Striptérske vystúpenia tu takmer nie sú (!), čo je trocha ako keby v Rambovi nebol Rambo. Namiesto nich prichádzajú dlhé dialógy o ničom a s postavami, ktoré nemajú čo povedať (lebo sú to hlúpi striptéri, sorry). Plusy: minimalistický Tarzan, akceptovateľný Tatum, dve tri ako-tak atmosférické pasáže a „naked nude sex“ Amber Heard, ktorá po stretnutí s Tatumom mení sexuálnu orientáciu z bi na prísne hetero. Ledva-ledva dávam "až" 2*. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z nejnudnějších filmů, který jsem za poslední dobu měla možnost vidět. Nudný děj a stopáž skoro 120 minut je docela vražda. Ani Tatum to nezachránil a to patří mezi moje oblíbence. Pořád jsem čekala, že se ve filmu něco začne dít .. a za celou dobu se nedělo vůbec nic. Jedničku jsem neviděla, ale po shlédnutí dvojky si nemyslím, že bych se na první díl někdy podívala. 20%. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Parta z jedničky znovu (skoro) celá pospolu vyráží na cestu do Jižní Karolíny na con a svou poslední štaci v kariéře. Jelikož jiní muži než striptéři se tu jednoduše nevyskytují, sami sebe pasují na kreativní umělce a chápavé léčitele – psychology ženských duší (dámy nicméně film vulgarizuje do dolary rozhazujícího, extatického, manželi zklamaného stáda, které sebou nechá (jen na parketu?) brutálně mávat a zametat). Pokračování pofidérního hitu je dějově prázdné a zdlouhavě dialogové, s nevýraznými lascivními tanečními čísly, také ale celkem pohodově nekonfliktní, s lehkou melancholií rozlučky. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Příšerně teplý film! Dokonce mnohem teplejší, než první díl. Dopomohly tomu i slůvka z procítěné flákoty od Backstreet Boys a samozřejmě přiteplený taneček z obchůdku u čerpačky, ve kterém se stoprocentně rozteklo vše v mrazáku! Teplý Tatum, teplý Tarzan, teplá celá ta skvadra, teplo se dalo krájet, teplo je všude, teplo je v nás!!! Dvě hodiny tepla je nesnesitelné a dávám dvě nejteplejší hvězdy ze všech teplých, co jsem kdy do světa vyslal! Těším se na prosinec!!!! 30% ()

Galerie (62)

Zajímavosti (5)

  • Do kín bola snímka distribuovaná pod krycím názvom Glitter Man. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach v amerických štátoch Georgia a Južná Karolína. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama