Reklama

Reklama

Fotky zítřka

  • USA Time Lapse
Trailer

Tři kamarádi objeví stroj času, který pořizuje fotografie ze čtyřiadvacet hodin vzdálené budoucnosti. Začnou ho využívat k tomu, aby vyhrávali v dostihových sázkách. Všechno jde hladce, dokud nezačne být jeden chamtivější než druhý... Tři kamarádi kolem dvacítky najdou v domě zmizelého souseda obrovský fotoaparát. Na pořízených snímcích jsou zachyceni v situacích, které nepoznávají. Přijdou na to, že se jim události na fotkách přihodí až za čtyřiadvacet hodin. A tak je napadne, že by tenhle úžasný vynález mohli využít pro vlastní účely. Začnou v dostizích sázet na vítězné koně, jejichž jména se objeví na obrázcích z budoucnosti. Bookmakerovi ale začne brzy připadat série jejich výher podezřelá a trojice přátel bude muset použít přístroj k tomu, aby si zachránila život. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (73)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednou výjimečně se podívám na trailer, což prostě ze zásady moc nedělám, a samozřejmě si zadělám na relativně nudnej večír ... :-D Prostě trailer nebrat vážně, celý je to mnohem pomalejší ... film o třech hercích plus pár dalších, kteří se objeví na pár minut a vyklidí pole. Film o dvou místnostech, z nichž v jedný se to odehrává tak z 80% ...jo pletu se, u konce uvidíme na chvíli i ložnici asi na 1 minutu .... To, co vypadá zajímavě a má relativní potenciál je zabitý trapnou překombinovaností, nudou, nezajímavými hereckými výkony a tím, že vlastně nemáte ... nebo... neměl sem vůbec tendenci se s někým ztotožnit (možná s policajtem, ale to byl černoch, tak to nešlo ... :-DD ). Nikomu nedržet palce, nefandit a pořád očekávat nějakej zvrat, ale i když zde jsou, jsou tak "plochý" a nezajímavý ... že to prostě nevyšlo ... Taková jednohubka, která bude za měsíc zapomenuta. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Film si vystačí s minimem herců a to stejné platí i o prostorech, takže pokud nemáte rádi tyhle nízkorozpočtáky, tak ruce pryč. Musím velice pochválit nápad s foťákem, který nám ukazuje budoucnost, bohužel se neubráním pocitu, že z tohoto nápadu šlo vytěžit mnohem víc. Osobně mi tam chyběl moment překvapení, scéna, nebo pointa, která by mě dostala. Myslím si, ale že na debut se jedná o docela povedenou sci-fi jednohubku. 6/10 ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Podobně, jako v každém druhém filmu o cestování v čase, i tady nastává problém časových paradoxů a různých dalších větších či menších logických kiksů a nesrovnalostí. Nicméně to má skvěle znepokojivou atmosféru (už samotný pekelný stroj působí dostatečně strašidelně), možná trochu překombinovaný, ale v pravidlech filmu smysl dávající děj. No a srandovní konec je výbornou tečkou. Je to béčko, ale velmi dobře napsané a zahrané. Minimalistická hudba výborná. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu škodí hlavně docela přepálená stopáž a překombinovanost. Mně osobně to druhé zmíněné příliš nevadilo, i když to rozhodně dost ubralo Time Lapse na kráse a je škoda, že se ten závěr špatně chápal. Na to, že je to ale Kingův debut, opravdu ráda mu dám tři velké spokojené hvězdy. Nejsem si jistá, jestli scénář opravdu vždy dával smysl, ale s přehledem mě zaujal už jen ten zajímavý nápad a jeho podání. Škoda jen občasných zbytečných dialogů a příliš natahovaných scén. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý námet, ktorý po polhodine prestane nejak zaujímavo smerovať a utopí sa v bažine nízkeho rozpočtu a scenáristického deficitu väčšieho než je rozpočtová diera nášho štátu. Navyše ten nápad bol aj okopírovaný. Mám rád cestovanie v čase a veci s tým súvisiace, ale toto žiadny Butterfy Effect nebol. Skôr len Butterfly Defect. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (7)

  • Dej tohto filmu je veľmi podobný bollywoodskemu filmu Aa Dekhen Zara (2009), v ktorom DJ nájde kameru, ktorá vidí do budúcnosti, čo využíva pre svoj osobný prospech. (Arsenal83)
  • Postava Dr. Heideckerovej (Sharon Maughan) je takmer určite reprezentáciou Martina Heideggera, nemeckého filozofa, ktorý písal o poňatí smrteľnosti a účinkoch času a neskôr o zbližovaní ľudstva a technológie. (Arsenal83)
  • Na uvedenie tej správnej atmosféry v istých okamihoch sa použil podmaz podobný ako vo filme Donnie Darko (2001), teda pieseň "Mad World" (Gary Jules). (Arsenal83)

Reklama

Reklama