Reklama

Reklama

Nebezpečné pokušení

  • USA Knock Knock (více)
Trailer 1

VOD (1)

Evan Weber (Keanu Reeves) je úspěsný architekt, šťastně ženatý muž a otec dvou dětí. Jeden víkend zůstane sám doma, aby mohl v klidu pracovat. Venku prší a náhle se ozve zaklepání na dveře. Jsou tam dvě krásné mladé dívky (Lorenza Izzo, Ana de Armas), celé promočené a ztracené, chtějí se jen osušit a použít telefon. Jejich poklidná návštěva se však mění v peklo... (Magic Box)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (411)

claudel 

všechny recenze uživatele

Raději nebudu popisovat kde, za jakých podmínek a při jaké příležitosti jsem tento film viděl, nicméně se mi zdál sen, který byl zcela jistě výsledkem jeho zhlédnutí. Považuji jej za odstrašující pro všechny spokojené tatínky od rodin, kteří mají pocit, že jsou dobrými manžely a plní si své rodičovské povinnosti a nějaké dvě latino sexy kočky tento stav nemohou narušit. Musím říct, že se mi Knock knock celkem dost líbilo, jsou to takové lepší tři hvězdičky, protože to není úplně jednoduchá thrillerová slátanina na jeden večer k pivu a brambůrkám, ale ten podtext je natolik děsivý, že když si představíte, že jednou ujedete a co vás čeká, tak se budete všem vyzývavým dvacítkám vyhýbat obloukem. Dobře natočené, dobře zahrané, ideální délka pro tento žánr. Jednoznačný závěr, když jste sami doma a venku prší, nikomu neotevírejte, I kdyby Vám do dveří bušil. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Neviem z akého dôvodu natočil Eli Roth tento film. Vymyká sa z jeho štandartného portfólia a je mi záhadou prečo Knock, Knock vlastne vznikol pod jeho rukou. Len potvrdil, že nech točí akoukoľvek látku, tak to nezvládne. Jeho réžia je naozaj mizerná, nech točí čo točí. Film je len slabý priemer.. ako keď do úst naprší pár kvapiek. Je to voda, ale tá kyslá pachuť , tá sa zniesť nedá. A také sú Rothove filmy. V čase keď sme už zabudli na jeho trápny Hostel 2 (2007) a očakávame The Green Inferno, si to takto zase raz posere. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebohý Jonathan Harker znova zažívá, že ho chtějí sát Draculovy nevěsty, aneb Female Games U.S.. Heleďte, Rothbíček, že vy jste chtěli něco na způsob Hanekeho, ale v takové té light omáčce pro mládež lapenou v sociálních sítích? No musím vám povědět, že do jeho intenzity máte daleko jako pan Reeves do charakterního herce Olivierova typu.. Home invasion umírající na smrtící kombinaci přehnaného sebevědomí a tuposti. Chce se říct, že mělo i naprosto blbou pointu, ale ono je problém ji vůbec najít! Zatím pln marných nadějí čekám, kdy Eli filmařsky dospěje.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Skoro dvouhodinová reklama na moderní technologie. Chápejte, až tuhle reklamu budou dávat v televizi, proloží to další reklamou. Utrpení v akci. Člověk si tak nějak řekne, že přesně takhle se chlapi zachovají. Já si myslím, že možná, kdyby jim bylo o pár méně. Evan je prostě debil, kterému se až chce říci: "Dobře ti tak". Takhle se nechat nachytat. Dvě holky u kterých se ani nemusí snažit? Které mu samy skáčou do kalhot? Na takové náhody by v jeho věku už věřit neměl. Na druhou stranu, holky jsou parádní. Bell mnohem více než Genesis, ta mi přišla trochu neuměle hraná. Ale Bell bych možná uvěřil i tu patnáctiletou letušku. Film je však trošku zdlouhavý, až na úkor poživatelné uvěřitelnosti. A občas se tam dějí dost podivné věci (to je negativní připomínka). Ale zase je fakt, že poslední věta filmu je prostě paráda. Velkým překvapením pro mě bylo, že je producentkou filmu má oblíbená herečka Sondra Locke. 2.5* ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zápletka, jak z porna, ale vyvine se to a fakt mě to bavilo. Megajsem se gebil, jak to Keanu Reeves kupuje a je bezmocnej. Když tam už na konci hystericky řve, že to bylo jak pizza zadara, tak už to byla fakt komedie. A ten finální like byl fakt super. Keanu Reeves je tam dost prkenej, ale je to jedno. Alespoň působí jako ještě větší vocas. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (8)

  • Dej filmu je inšpirovaný snímkou Death Game (1977), no nejedná sa o remake. (m.a.t.o.)
  • Evanovo šteniatko Monkey je francúzsky buldoček. (Laslo)
  • Prvá úloha pre kubánsku herečku Anu de Armas vo filme natočenom v angličtine. (beso74)

Související novinky

Ana de Armas opět mezi špióny

Ana de Armas opět mezi špióny

14.12.2020

Sympatická herečka Ana de Armas, jejíž kariéra započala v erotickém thrilleru Nebezpečné pokušení s Keanu Reevesem, a později pokračovala snímky jako Týpci a zbraně, Blade Runner 2049 nebo Na nože,… (více)

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

Blade Runner 2 dorazí už příští rok

23.04.2016

Když se u očekávaného filmu hýbe s premiérou, odvykle se od nás vzdaluje. Dvojka Blade Runnera je ale výjimkou z pravidla, právě se totiž přesunula z 11. ledna 2018 na 5. října 2017. Že to jsou… (více)

Reklama

Reklama