Reklama

Reklama

Epizody(12)

Recenze (4)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně asi nejlepší série - slabé díly jsou opět ty, které kopírují tradiční žánrové zápletky plus jeden pokus o charakter-centrující díl který centroval slabší charakter. Trochu mi chyběly nějaké nápaditější koncepty, co byly v předchozích sériích, na druhou tu byla kvalita citelně vyrovnanější. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesmírně příjemný seriál, který je tak dada a no problém, že ho nejde neshlédnout. 4. sezóna navíc vrátila důležitou postavu z filmové trilogie. Já jsem spokojen. ()

Reklama

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zpočátku byly díly takové všední, trvalo mi než jsem si zvykl na trapný humor postav (začal jsem sledovat až od půli 3. série, tak možná je to subjektivní a kdybych díly viděl znovu od prvního, hodnotil bych jinak...), pak mi ale přišlo, že díly přestaly být jenom "vtipné" a začaly být konečně o něčem. :) Začalo to vlastně Flynnovýma pochybama, jestli má být jen 1 knihovník nebo víc - ta myšlenka se pak táhla zbytkem série a postavy si procházely každá svou katarzí, aby se utvrdili, že jsou tam, kde právě teď a tady mají být! :) A toť i konečné poselství série! :) ()

Galerie (457)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama