Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zrzka je docela přitažlivá a roztomilá, ale to je asi tak všechno - Cho je nesympatický arogantní hejsek a všechny rádobyvtipné situace v pilotu na mé tváři vzbudí sotva lehké pousmání, smích ani náhodou. A prostředí v němž se "Selfie" odehrává také není nic pro mne, takže za 2* a dále sledovat nehodlám... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Po 2. dílech: Jo, neskutečně cute Karen Gillian a spolehlivý sympaťák John Cho táhnou tuhle až příliš roztěkanou ujetost z průměrných vod. Pokud si ale tvůrci brzy utřídí svůj styl a ubyde trapnějších hlášek, tak by nás stále mohla čekat dosti pohodová zábava. Tedy pokud to ABC dříve nezruší. Update: A taky že, zrušila. Je to ale vlastně docela škoda. Hlavní sympatická dvojka si vzhledem ke stoupající kvalitě minimálně sezónu zasloužila.60% ()

Reklama

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Jakkoli se to mohlo zdát jako divácká selfievražda, zvlášť když v jednom slova jako facebook, selfie či instagram vyvolávají nevolnost a odpor, ten překvapivý tvůrčí postoj k podobným zvrhlostem by vlastně mohl slibovat i docela zajímavou podívanou.. Když však sitcom ten v důsledku chvályhodný motiv kříží s otřepaným pygmalionským, naděje na alespoň uspokojivou zábavu pomalu pohasíná.. Pilot navíc udivuje vyměšovacím humorem, a tak nezbývá než začít zvažovat zda má vůbec smysl dál tuhle My Fair Instabitch dál zkoumat.. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Zaplatpánbůh stárnu a pro tuhle nesympatickou krávu nemám pochopení. To, že podobní lidi existujou, bohužel vím a snažím se to vytěsnit. Rozhodně by se ale nikdy nemohlo stát, že by přestala být nesympatickou krávou a stala se člověkem, o čemž se nás asi tvůrci budou snažit přesvědčit. 30%. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Po pilotu, na který jsem "byl donucen" se podívat s přítelkyní můžu konstatovat, že bych měl být částečně cílovkou, samozřejmě tou okrajovější, ale i tak se mě to v žádném smyslu nedotklo. Sice se to lehce snaží nastavovat obraz dnešní facebookové/instagramové/tweetové/ generaci, jenže to zůstává na startu a pochybuji, že další díly přinesou jiné potencionální ovoce, kterého v tomhle tématu je plno. 50% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama