Reklama

Reklama

Hellions

  • Velká Británie Hellions
Trailer

VOD (1)

Dora Vogelová (Chloe Rose) je průměrná teenagerka, která si chce na Halloween užít zábavu a dostat se dál se svým přítelem Jacem (Luke Bilyk). Je šokovaná, když jí její doktor (Rossif Sutherland) oznámí, že je čtyři týdny těhotná. Podle ní by to nemělo být možné. Jde domů rozrušená, aby počkala na Jace, zatímco její matka Kate (Rachel Wilson) bere jejího malého bráchu Remiho (Peter DaCunha) na „halloweenskou krádež". Doru navštíví několik dětí v podivných kostýmech. Jejich přítomnost je čím dál hrozivější a vrcholí, když jí v pytli přináší oddělenou hlavu Jace. Od tohoto okamžiku musí Dora bojovat proti zrůdným dětem. Čin se stává obtížnějším, když její těhotenství postupuje zrychlenou a nepřirozenou cestou. (noelcoward73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď sa 17 ročná Dora v deň Halloweenu nečakane dozvedá o svojom neplánovanom tehotenstve, zdá sa že ju nemohla postihnúť väčšia osobná katastrofa. Ako však hovorí jedno zo starých, múdrych prísloví: "nikdy nie je tak zle, aby nemohli byť ešte horšie". Je predsa deň všetkých zosnulých, takže nočná mora sa pre mladé dievča ani z ďaleka nekončí. Práve naopak! Na dvere rodinného domu klopú prví koledníci, ktorých snaha spočíva v úplne odlišnom zámere, než v zbieraní sladkostí. Priznávam, čakal som úplne niečo iné. Naivne som dúfal v slasher či explo, no namiesto toho mi do taniera naložili riadnu porciu "halušiek". Po relatívne krátkom čase sa divák presunie "mimo realitu" a už len čumí, čo mu tvorcovia servírujú. Ja osobne mám takýto druh hororu rád, no každopádne, z tohto solídneho nápadu sa dalo vytrieskať omnoho viac, ako len zafarbiť obraz na "melónovo" - 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo docela příjemný překvapení a zároveň důkaz, že i s jednoduchým scénářem jde natočit nenudící film. Všechno klape jak má. Atmosféra pomalu houstne, přibývají koledníci a záhy je opravdu pozdě myslet na to, že sůl je nad zlato a v tomto případě je i víc jak náboje. Ti malý parchanti jsou fakt děsivý. A masky jsou gut. V jednoduchosti je krása. Vše je snímano skvělou kamerou pod lehce růžovým filtrem. Nejsem buzna a růžovou nesnáším, ale tady mi to nevadilo. Vždyť byl krvavej měsíc. Spíš jsem měl problémy s menšíma " nepodstatnýma "detailama. Za všechny zmíním jeden - v jednom záběru má buchta báchor celej od krve a v druhým zase jak po špatným vyprání ( skoro čistej ) a tak se to pořád opakuje. Ale abych nepindal. Třeba některý ty dýně na terase jsou hustě udělaný ( tím chci říct, že dokážu detaily i ocenit ). No a hudba ? Tak ta je teda hodně luxusní. A popravdě mi ani nevadil přechod s Home invasion na surrealisticko/halucinogení jízdu. Tady se alespoň ukázalo, že Bruce McDonald umí a ví co chce točit. Za mě Spokojenost. Ikdyž očekávám rozporuplné hodnocení. Tohle prostě buď sedne a nebo ne. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Mcdonald překvapil komorním Pontypool. Bohužel tohle překvapení není. Tohle není ale nic pro mě. Nudná kravina která si hraje na umění, ale padá na hubu vším. Herci příšerní, hlavní představitelka je ukňučená a nezajímavá, Patrick v roli fízla nezabodoval a vypadal poměrně obtloustle. Nebavilo mě to ani na chvíly, a je tu minimum kvalitních scén. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně dementní filtr, poslal celý film do prdele. Krvavý měsíc a venku v noci to vypadá jak v pravý poledne, jasně. Přesně ten typ hororu, na který můžete klidně narazit na TV Barrandov, odporný televizní look. Hvězdu dávám za celkem fájn Chloe Rose, která si hraní užívala a jde vidět, že něco umí. Zbytek je odpad. [viděno v HD, 268. hodnocení] ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Snová spatlanina v ktorej nič nedáva zmysel a nič v nej nefunguje ani z hladiska napätia, ani "fantasy" sveta. Navyše s najhorším možným, filtrami lacne prefarbeným vizuálom, ktorý jej má akože dodať unikátnu atmosféru. A nevkusným elektronickým soundtrackom. Otehotnieť v sedemnástich musí byť psychicky deprimujúce a mätúce, ale toto superlacné filmové stelesnenie onoho stavu je fakt špatný pokus. Ak teda neulietavate každodenne na LSD alebo houbičkách. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama