Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedním z nejcennějších exponátů městského muzea jsou Tygří oči, dva velké diamanty v ceně šesti milionů marek. A právě ty přišli ukrást lupiči. Když se rozdrnčí poplašné zařízení, ukryjí zločinci kameny do dvou nádherných motorek vystavených v přízemí. Den nato tam zabloudí naši staří známí Mike a Thomas, náhodou jsou stotisícími návštěvníky - a vyhrávají ony motocykly! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (105)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Nosáči dostali motorky,jedou na výlet!Taková Německá road movie plná parodických prvků ,například Fast Food řetězec s podivným výběrem,zloději vzácného diamantu s umělým uchem,nebo poučka jak se dobře spí v obchodě.Samozřejmě na to nejsou sami,potkají nové přítelkyně,kamarády i nepřátele a nakonec přijdou ke všemu a zároveň to ztratí.Pro tuto dvojku jak typické. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na blonďatého padoucha se stříbrným uchem je mi jasné, z čeho čerpal manager západoněmeckého střihu Vlasta Košťál inspiraci ke svému účesu.. Typická "natrhnu ti arsch" komedie z Deutschlandu, kdy z každého záběru máte pocit, že se to do 5 vteřin musí zvrhnout v softporno z gelsenkirchenských ateliérů Udo Kiesslinga. Bože, toto jsem byl opravdu schopen sledovat i vícekrát za sebou? Je evidentní, že z masochismu člověka vyléčí až čas.. Krügerovi měl někdo říct, že když hraje nosáče, měl by si z něj nejdřív vytrhat všechny chlupy o délce honduraské pralesní liány (viz.úvodní titulky).. ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá nenásilná zábavná komédia o dvoch blbcoch, dvoch krásnych trojkolkách, dvoch diamantoch, pekných stopárkach, cestovaní po Nemecku a zábavnom rozuzlení. Veľké plus že dej pekne na seba nadväzuje bez zbytočného šetrenia na prekecaných pasážach, vhĺbite sa do deja a ani neviete ako, je koniec.Videné už viackrát a vždy pobaví. Na 80te roky velmi dobré.ws ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem tenhle film strašně žral. Před časem jsem na to někde náhodou narazil a vůbec jsem nechápal, co se mi na tom kdysi tak líbilo. Nebudu sem zatahovat nostalgický vzpomínky, kdy to byl jeden z mála západních filmů, co se dostal do televize, a dávám 2 hvězdičky. A to si řikám, že je to možná až moc... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Skupina zločinců se rozhodně ukrást nejcennější diamanty - zvané Tygří oči. Ale loupež se tak úplně nezdaří, a svůj lup jsou nuceni uschovat v blízkém supermarketu v předváděných motocyklech s tím, že si je později vyzvednou. Jenže motorky vyhrají Mike a Tommy, kteří jsou náhodou stotisícími návštěvníky supermarketu - a okamžitě vyráží motorky pořádně projet. Ale šéfka zločinců se nechce své kořisti jen tak vzdát ... Oproti předchozímu dílu jsou Dva nosáči o třídu zábavnější - i když to bude podle mne tím, že spousta nápadů je vypůjčena z jiných filmů (ať mi nikdo netvrdí, že si scénu se záměnou jednoho z hrdinů za japonského malíře Dieter Pröttel nevypůjčil z jednoho českého filmu). Každopádně, docela příjemně jsem se bavil před lety, a stejně tak příjemně jsem se bavil i dneska - ale záchvaty smíchu ve mne film nevyvolává... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Vůz, který s nosáči na krátkou chvíli „vymění“ chlápek v baru, je Jaguar XK 120 z roku 1953. (Foxhound#1)
  • Vo filme sa objaví monopost Formuly 1 Brabham BT 52 s motorom BMW z roku 1983. (Raccoon.city)
  • Natáčelo se v německém Mnichově a na jezeře Wörthersee v Rakousku. (BMW12)

Reklama

Reklama