Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mimozemšťanka Mila se stává dobrovolnicí, která se rozhodla navštívit planetu Zemi. Nikomu jinému se na ni na rozdíl od jiných planet letět nechce, protože Země je hrozná, ale přece jen už je to dvě stě let, co byla navštívená naposledy, takže by se tam někdo měl podívat. Mila proto přilétá do Paříže, a jediné, co má u sebe, jsou batikované šaty. Pomalu se začíná seznamovat s prapodivnou současnou společností, ve které se musí platit podivnými papírky, jídlo se nedá jíst, vzduch dýchat, každý je nemocný, ženy musejí používat jakési „rtěnky", bez kterých by na ně ostatní lidé nebyli hodní. (ybuko)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (190)

Kacounek 

všechny recenze uživatele

Filmařsky pěkné, přesto nebýt Lindona, tak to vypnu už v první třetině :-). Nemám ráda, když mě někdo do něčeho tlačí, ať už v životě, knize nebo filmu. Už to slunce s odkazem na jakousi sektu na začátku mě mělo varovat......Úkolem snímku je vytvořit názor načatým a utvrdit ho všem těm pokrytcům, kteří sice souhlasí, ale využívají vymoženosti tohodle světa plnou náručí. Máte doma televizi ne a počítač, nebo ne? člověka jako jsem já, to jen popudí. Ideu samotnou neodsuzuji, jen formu, jakým je vnucována. Nicméně z ekonomického a filozofického hlediska je to prostě nesmysl. To, co táhne tenhle svět dopředu, jsou i naše negativní vlastnosti, které máme ať chceme nebo nebo. Mezi ně patří i lennost. Umíte si představit, jak by tento svět vypadal bez peněz nebo alespoň jakési formy výměnného obchodu? ()

*Elfík* odpad!

všechny recenze uživatele

Jak bylo řečeno v titulcích (myslím tím těch českých), tak asi nemám dobré srdce. Nebo nemám žádné. Protože dívat se na stadion plný přiteplených fotbalistů, ženu, která zvrací, protože jí nechutnalo maso (jak někomu může být špatně po masu?? Po tom dobroučkém masíčku??) a když je jí smutno, dá si ruce k tvářím, rozevře dlaně a ''volá''! Pokud tento film nese poslání (a já tedy uznávám, že nějaké ano), pak by ho tedy měli vidět všichni a začít s tím naším světem něco dělat! Víte co by bylo nejlepší? Vymazat všechny scény a nechat tam jen ty akrobatické. Vznikl by tak velmi dobrý snímek s názvem např. ''Nádherné skoky''. Na to bych se nedívala tak odpudivě. Au revoir! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi ještě docela líbil, ale s postupem času mi přišlo, že autoři netuší, jak film vést dál - zhruba od první scény v porodnici. Navíc vážné téma zkoušeli podat vtipně (to volání domů s prsty v uších a nohama v umyvadle), ale časem už to prostě vtipné nebylo, spíše uječené a hysterické. Koncert vážné hudby ještě dejme tomu, ale co ti fotbalisté? Proč tančili operu a proč se líbali dva chlapi? Co to mělo společného s alternativním způsobem života? Zkrátka - myšlenka dobrá a ta různá porovnání v začátku jsou skvělá, ale postupně naprostý zmatek a příběh značně nelogický. Až to dokonce chvílemi ani alternativní nebylo, pokud tedy neschvalujeme krádeže a ničení cizího majetku. ()

Pirkaf 

všechny recenze uživatele

Roztomile naivní hipísácký filmeček, oblíbený zejména mezi příznivci Anastasie v Rusku, kde je znám pod názvem Prekrasnaya Zelenaya. Nehodnotím kvalitu filmařské produkce, snímek je dobrý především k tomu, že nutí člověka zamyslet se nad mnoha věcmi kolem sebe a v sobě. A dělá to mnohem lépe a vědoměji než podobné filmy, které se o to snaží, jako například "What do BLEEP do we know". A za to mu patří dík a obdiv. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,, Co to je?'' - To je rtěnka. ,,A na co to je ?'' . To si dávám na pusu abych byla krásná. ,,A když si to nedáš na pusu, tak krásná nebudeš? '' ------------ Tenhle film mi trochu připomněl film Captain Fantastic a také slavnou francouzskou komedii Návštěvníky. Tohle je vlastně dost podobné, jen jsou role obrácené. Vyspělá civilizace (na mentální úrovni) - mimozemšťané - sestoupí na primitivní zemi kde pak dochází ke ,,vtipným scénkám'' při vzájemných střetech. Oni žijí v souladu s přírodou, nejí maso a spí na holé zemi v trávě, takže asfalt nechápou, smog je dusí a z řeznictví jsou na mrtvici... Chvilku mně to dokonce bavilo (mimozemský děs z aut byl stejný jako měl rytíř Godefroy :-) - a člověk si občas i říkal, že něco na tom je a jak dnes žijeme, že to asi není to pravé ořechové. Ale pak to začlo tvrdě hrát na komediální notu (s příchodem synů) což shodilo film nejen po stránce logiky, ale i vtipnosti. Závěr už byl na mně moc Kelly Family a ke konci už to nebavilo. Kromě toho, já jsem masožravec. Mám rád na ohni opečenou flákotu a žádné fazolky s pohankou mi ji nenahradí :-). Fazolky si dám maximálně tak k té flákotě. Dávám za dvě papriky a víc ode mně nechtějte ! * * ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Na konci závěrečných titulků je věnování všem lidem s dobrým srdcem, kterým není osud tohoto světa lhostejný. (Terva)
  • Film byl neoficiálně v celé Evropské Unii zakázán. (Cheeker)
  • Natáčelo se ve Francii a v Austrálii. (Cheeker)

Reklama

Reklama