Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že tohle bude herecky nezajímavé, ale právě herci ukázali, že i s béčka s nijak valným příběhem se dá udělat hodně koukatelný film. Dobře, mohou za to herci a také trikoví specialisté, protože po téhle stránce snímek funguje skutečně dobře a na scény se velmi dobře kouká. Doladit příběh a bude to parádní. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo prekvapenie roka. Naozaj snímka, ktorá nenudí. Nemá na to ani čas. James Badge Dale v hlavnej úlohe absolútne skvelý a bola naozaj výborná voľba, obsadiť tohto herca. Príbeh a scenár je v skutku kvalitný a rovnako tak samotný originálny nápad. Hudba nehrá druhé husle a zaznejú dramatické tóny. Môžem konštatovať, že táto snímka bola pre mňa naozaj príjemné prekvapenie a to možno aj preto, že som od toho tak veľa nečakal. Myslím že snímok ocení každý fanúšik akčného Sci-Fi filmu, pokiaľ nehľadá niečo náročné, nad čím by musel premýšľať. Ja som sa dlho tak nezabával a nesledoval so zatajeným dychom, ako do pekla môžno poraziť duchov. Špeciálne efekty na vysokej až maximálnej úrovni. A záver, kedy armáda nasadila biorobotov v popiči (ospravedlňujem sa) uniformách, to teda bolo niečo. Túto snímku som si musel opätovne pozrieť na stene cez premietačku vo vysokom rozlíšení a ľutujem, že som to neurobil už pri prvom pozretí. Ten boj biorobotov (roboľudí) a duchov, to je bomba. ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Je na tom vidět,že původně v tom měl prsty Universal.Taky je na tom vidět,že je to filmek,kterej by asi se svym spíš vizuálem z konce dvacátýho století v kinech moc penízků neposbíral.Přitom je to v první půlce výborný mysterium,v druhý akční blbůstka.Navíc to má i slušný obsazení.Početl jsem si v komentářích s odpadem,a vážně je nutný,aby sem psali lidi,kterejm mánie a láska k filmu nic neříká.Bavil sem se fakt hodně.80%. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Zápletka klasicky kopíruje známější žánrovky a v této sci-fi se nenachází nic, co by mohlo překvapit. Postavy jsou docela nevýrazné díky přímočarému ději, nemají prostor k nějakému rozvíjení a asi jsou tou nejslabší stránkou filmu. Zakopaný pes je v samotných přízracích, jejichž existence působí dosti pofidérně a do temné, špinavé atmosféry se příliš nehodí. Když se člověk přenese přes některé nesmysly, tak závěr akce vytuněné armády není špatný. Trikově až na pár momentů film překvapivě obstál, ale nenašel jsem žádný důvod, proč si jej pustit dvakrát.......5/10 ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Reign of Fire, Edge of Tomorrow, Battle Los Angeles a Behind Enemy Lines (a všechno se stejnym scenáristickym vzorcem) zamícháno do obrovský oddechovky, která si na nic nehraje a přesto sází na diváka poměrně štědrý esa v podobě slušných efektů, vůbec ne špatný akce, několika parádních záběrů a zajímavých nepřátel. Že to třeba z vědeckýho hlediska postrádá logiku (byť zajímavý to je), že podobnej příběh tu byl nesčetněkrát, to lze aplikovat i na výše zmíněný Edge of Tomorrov, kterej jsem si osobně sice užil v kině, ale doma mě dost sral. Nuže Béčko jako řemen, ale baví! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)
  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)
  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)

Reklama

Reklama