Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Počas bojovej operácie kdesi v Moldavsku zahynie elitný vojak Delta Force. No záznam z kamery, zobrazujúci jeho posledné chvíle, všetkým vyrazí dych. Čo sa stalo? Generál Orland (Bruce Greenwood) vidí akúsi spektrálnu anomáliu. Agentka Madisonová (Emily Mortimer) podozrieva nepriateľa z vývoja novej maskovacej technológie, ktorú chce získať za každú cenu. Jediný, kto môže do záhady vniesť trochu svetla, je vynálezca kamery - Dr. Clyne (James Badge Dale). Je to chyba kamery, alebo nová technológia? A ak ide o zbraň, ako sa pred ňou chrániť? (koba)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Netflixu se zřejmě daří když vydává tak šikovně vypadající béčka. Naposled překvapil Siege of Jadotville a teď tu máme "Call of Duty" s duchy. Vojáci jsou přirození a hlavní hrdina je sympaťák. Ze začátku nemají proti duchům vůbec žádnou šanci a dostávají slušně na prdel, nápad jak na ně dává i smysl. Duchové působí vzhledově fajn a rozhodně jsou nebezpeční. Akce je solidní a působí stylově. Příjemně jsem se bavil, tohle jo! 75% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

S láskou udělaná kombinace Vetřelců, Final Fantasy a videoherního Gears of War, který překvapivě i přes mizivý rozpočet, nevypadá úplně lacině a fandy žánru dokáže překvapit. Pro mě bylo ve výsledku největší negativum v použití nezajímavých monster. Raději bych do filmu nacpal, nějaký přesrostlý potvory. Přesto film neurazí. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Zatímco první půlka filmu je libovková záležitost alá duchařina alá DOOM vs Černý jestřáb sestřelen a vy vlastně nevíte o co tady jde, jen vás to hrozně baví, druhá půlka filmu ve stylu McGyvera postaví plasmová děla, všichni se oblíknou do kombinéz alá Halo a začnou střílet po technoblábolu, který na konci odhalí své děsivé vyvrcholení. Jako takhle, kdyby to bylo přeci jen trošku spiritualistické a ne sci-fi, asi bych neváhal jít na čtyři, bohužel SPOILER je to jen vojenský výzkum, takže vlastně nuda. Akce promyšlená skvěle, pozadí maďarských měst a opuštěných továren po nějaké době nudilo, i když se CGI baterie zase docela zavařily, ale jako akční jednohubka se scifi zakončením docela OK. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ALE TA VĚC ZACHYCENÁ KAMEROU, JE NĚCO ÚPLNĚ NOVÝHO…“ /// V Moldavsku kromě povstalců a americký armády řádí neznámá entita. Servírujou mně (jakoby) autentický záběry z terénu i akce, a zpracováním to místy připomíná sekvence počítačovejch her. Akční (válečná) duchařina, toť zajímavej nápad. Sice žádný veledílo, většina prachů (zřejmě) padla na efekty, ale rozumnej scénář (přiměřeně dávkující vatu a děj), snaživej rejža (držící opratě u vykecávajících scén) a solidní obsazení, dělaj z tohodle bezemočního béčka koukatelnou záležitost /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám vedlejší válečný produkty. 2.) Po vesnici nám běhá kondenzát. 3.) Thx za titule „titulkomat“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Příběh sice není odfláknutý a má i lepší momenty, ale ví o sobě moc dobře, že zde není tahounem, takže při první možnosti ustupuje prakticky nekončící, avšak přehledné akci s pohlednými momentkami. Za umístění do průměru může konec, který přinesl nijaké odpovědi a nenechal žádné otázky, které by film nějak ozvláštnily. (Netflix) ()

Galerie (3)

Zajímavosti (3)

  • Časť scén sa natáčala aj na Slovensku, konkrétne v Komárňanskej pevnosti. (ambron)
  • Film byl vyroben studiem Universal a původně měl jít do kin. Studio si s ním ale nevědělo příliš rady, a dokonce ho stáhlo z kinodistribuce. Nakonec byl snímek koupen a uveden internetovou televizí Netflix. (joker.george)
  • Americké jednotky jezdí ve filmu v českých Tatrách vyrobených pro slovenskou armádu tzv. Tatrapan, ve filmu označených jako Mrap. (SsgtJira)

Reklama

Reklama