Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Long Long Time (S01E03)

(epizoda)
  • USA Long Long Time
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

V Billově táboře se objeví cizinec a z obou přeživších se stanou nesourodí spojenci. Joel a Ellie později požádají Billa o pomoc. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (342)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě mnohem slabší, než předchozí dva díly. Poprvé se mi nelíbila změna v toku děje a úplně odpískaná linka s Billem (ta herní). To, že to byla homosexuální love story (pro mě bez emocí, prostě jsem jim to nežral) mi vůbec nevadí a ani tak velká odbočka. Vadí mi, že odebrali jednu z těch nejlepších částí hry a zabili Billa. Naprosto zbytečná epizoda. Obohacující a dobře natočená ano, ale úplně zbytečná. Takovej o něco lepší průměr. 3* - 4* a.k.a 65% ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Výborná voľba Offermana do úlohy Billa, v realite k nemu nemá svojimi zručnosťami ďaleko (Paddle Your Own Canoe). Ľudia čo nadávaju na tých pár gay scén asi nie sú oboznámení s predlohou, hoci v nej to je iba zľahka naznačené. Ak sa niekedy k niečomu hodil album F# A# Infinity od Godspeed You! Black Emperor, tak je to týchto 75 minút. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkom odvážny ťah naservírovať nám "off-spin" epizódu už ako tretiu v poradí. V hodnotení som celkom rozpoltený, objektívne, jedná sa o emočne vyšperkovanú (Linda Ronstadt) jazdu ale nepríde mi proste fér sa za toto skryť tak skoro na začiatku. Osobne to hodnotím ako produkčný fail, toto sa tak skoro proste nerobí. Inak bavilo. (7/10) ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako heterákovi neposkytnúť žiletku, ale radšej mu vyhuliť brko, lebo dvaja spotení fúzači nalepení na sebe s faldami preskakujúcimi až cez parapetnú dosku domu, to má dneska ten šmrnc, hoci to s dejom nemá ani hovno. Len škoda, že sme neboli viac prebudení a neukázali, že napríklad aj zombíci čísla 0 a 1 úplne vytrhli zo svojich životov a po novom sú všetci nebinárni. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bylo to špatné? Ne. Bylo to dobré? Taky bych neřekl.. Bylo to Last of Us?  Možná v těch posledních pár scénách s Ellie a Joelem. Sečteno podtrženo celkem průměrná epizoda, s průměrným nepřekvapivým odbočkovým příběhem, který nás ochudil o tolik výborných scén, které v této části přinesla hra. Hranice mezi 3* a 4* je hodně tenká a nebýt těch scén na konci.. Tak jsou to jasné 3*. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (25)

  • Epizoda se potýkala s negativními recenzemi, protože obsahovala gay pár. Někteří tvrdili, že to do seriálu nepatří, i když v samotné hře se o tomto páru již hovořilo. (SlytherinBoy)
  • Joel (Pedro Pascal) v dialógu rozvíja náznaky z minulých epizód, že infekcia cordycepsom bola masívna a prebehla celosvetovo v krátkom čase kvôli kontaminácii potravinárskych plodín, pravdepodobne múky a obilia. (molcan2)

Reklama

Reklama