Reklama

Reklama

Královská noc

  • Velká Británie A Royal Night Out (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Je 8. května 1945 a celý svět oslavuje konec války. Dvě mladé dívky mají příležitost si poprvé vyrazit ven a přidat se k velkolepým oslavám v Londýně. Prožijí nezapomenutelnou noc plnou dobrodružství, ale domů se vrátí příliš pozdě. Problém je, že to nejsou obyčejné dívky. Jejich domovem je totiž Buckinghamský palác a dvě teenagerky jsou princezna Margaret a budoucí královna Anglie, Alžběta II.
(A-Company CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (38)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Prázdniny v Římě, které se odehrávají místo v Římě v Londýně, a Audrey Hepburn nahradila Sarah Gadon, kterou si zaboha nemůžu vybavit z jiného filmu. Je mi líto, ty římské jsem viděla dřív a jsou upřímnější a více chic. A Royal Night Out není ale vůbec špatný film a těm, kteří Prázdniny v Římě neviděli, by se mohl líbit: rozesmátá tetička prince Williama, rozvážná a moudrá současná královna Anglie a naprosto kouzelná Emily Watson v roli královny s koktavým Rupertem Everettem coby králem. ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Tenhle film není pro každého. Protože prostě ne každého bude bavit hodinu a půl koukat na to, jak se dvě holky nahání po Londýně a z toho ta jedna zřejmě vůbec netuší, že se za něco taky musí zaplatit. Ale mně se to líbilo, hodně moc. Mě takové filmy prostě baví a ta úplně poslední scéna s Jackem, no prostě jo, skvělý :) Zřejmě ve mně ta romantická dušička někde ještě bude. ()

Reklama

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý, jen mi vadí, že je to asi celé vymyšlené... No každopádně super komedie s účastí budoucí královny Alžběty II. Jen si myslím, že tak tupé garde by princezny (obzvlášť v Anglii) nedostaly. Na druhou stranu, konec je opravdu super, takže i když je to předvídatelné, bez větších dějových zvratů, mně se to líbilo...80% ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Sarah Gadon je v roli mladé Lisbeth jednoduše rozkošná! Až tak, že jsem vytáhla hodnocení potřeštěné královské crazy komedie na čtyři korunky. Lehké, ulítlé, ale místy tak moc fajn a vtipné, že s chutí přihodím. Není to pro každého, ale svého diváka si najde. Samozřejmě Prázdninám v Římě to nesahá ani po kotníky, ale těm nesahá po kotníky nic. ()

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Humoruprostá romantická komedie (prvky dramatu a thrilleru nenacházím, ať se snažím sebevíc), která nezapře inspiraci více než šedesát let starým a podstatně vtipnějším filmem Prázdniny v Římě od Williama Wylera. -------- V titulcích filmu uvedeno: rok výroby 2014. --------  Tak aspoň nesmyslné žánrové označení "thriller" zmizelo, stejně nesmyslné "drama" a nesprávný rok výroby bohužel zůstávají; částečná pochvala udělena 16. 8. 2022. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Film sa odohráva 8. mája 1945. Scéna na Trafalgarskom námestí bola natočená 8. mája 2014, na 69. výročie ukončenia vojny v Európe. (Arsenal83)
  • Použité americké vlajky jsou vzor 1960, tj. mají 50 hvězd, ačkoliv dobové vlajky měly pouze 48 hvězd. (mac.42)
  • Film sa natáčal v Londýne, Hulli, Edensore, Belviori (Anglicko, Veľká Británia) a Bruseli (Belgicko), kde sa natáčalo v hoteli Metropole namiesto v súčasnosti zrekonštruovaného londýnskeho Ritzu. Obdobie natáčania trvalo od 7. apríla do 24. mája 2014. (Arsenal83)

Reklama

Reklama