Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

BoJack touží po tom, aby ho režisérka Kelsey měla ráda. Todd, Diane a Kelseyina dcera pomáhají slepici, která je na útěku před policií. (Netflix)

Recenze (9)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Todd a divoký hon za slepicí na útěku. BoJack je egocentrickej zmrd, co se snaží sbalit ženskou co ho nechce, a ty, který ho chtěj, pošle do prdele. Sakra, jak já toho BoJacka miluju. :D Jo a konečná scéna naprosto úžasná, špatná reklama taky reklama, nebo spíš ještě lepší reklama než dobrá reklama? Hodnocení: 8/10 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za tu úplně poslední scénu tu slaboulinkou třetí hvězdu dám, ale jinak je to jen o něco málo slabší než ta předchozí epizoda. Tahle sice aspoň působí celistvě, ale je nudná, ne moc vtipná a moc mě nezaujala. Navíc jestli mě na tomhle seriálu něco zaujalo, tak to, že má celkem promyšlené postavy. A ačkoli k žádné nemám větší vztah a bylo by mi fuk, kdyby tam naráz všichni umřeli, i tak mě zajímalo, kam se jejich osudy posunou. V první sérii to vyčerpalo většinu svých nápadů a v druhé sérii už je to jenom obyčejný sitcom. Nebo spíš sitcomová telenovela. A já rázem ztrácím důvod, proč se na ten seriál ještě dívat, když už mi vlastně nic nedává... Dám asi ještě jednu epizodu a když se nestane zázrak, tak s tím seriálem seknu. Hodně slabé 3* ()

panki9922 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tie závery epizód má BoJack veľmi často silné. Či už emocionálne, alebo satyrickou reakciou na situáciu z reálneho sveta. V tomto diely napr. na taky bežný KFC reťazec :) A to sa považujem za človeka, ktorý tieto veci absolútne nerieši a patrím medzi 6 biliónov obslužných zákazníkov... ()

Reklama

Reklama