Reklama

Reklama

BoJack Horseman

(seriál)
  • USA BoJack Horseman
Trailer 1
USA, (2014–2020), 33 h 27 min (Minutáž: 25–27 min)

Hudba:

Jesse Novak

Hrají:

Will Arnett, Alison Brie, Amy Sedaris, Paul F. Tompkins, Aaron Paul, Minae Noji, Aisha Tyler, Olivia Wilde, Patton Oswalt, J.K. Simmons, Kristen Schaal (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(77)

Seznamte se s nejoblíbenějším koněm ze sitcomů 90. let, jen o 20 let později. Sice je to bručoun, ale srdce má z... no ze zlata přímo ne, ale něco na ten způsob. Z mědi? (Netflix)

Recenze uživatele Nikolas__ k tomuto seriálu (8)

BoJack Horseman (2014) 

1. Série 9/10 - Tak mě se první série, naopak od ostatních uživatelů, líbila zatraceně hodně. Charakter BoJacka je skvělí hned od prvního dílu, animace je výtečná. Až na jednu slabší epizodu (Zoe a Zelda), a jednu ne tak zábavnou (One trick pony), jsou všechny ostatní díly naprosto úžasné, hlavně tedy Downer Ending. I Pilot se mi nadmíru líbil. K vedlejším postavám si však budu muset ještě nějaký čas pozitivní vztah vytvářet. Né že by mě nebavily, ale nejsou mi zrovna sympatické. Rozhodně ne tak jako BoJack. Nejlepší díl: Downer ending. Nejslabší díl: Zoe and Zelda. Christmas Special 7,5/10 - Tento vánoční speciál mě nějak nenadchnul, ale bavil mě. A byl překvapivě celkem emotivní. Vlastně mě udivuje že BoJack nemá v žánrech drama (Zatím). 2. Série 8/10 - Výborný. Každopádně budu asi v menšině, ale první série mi přišla o trošičku lepší. Nicméně druhá exceluje hlavně v dramatických momentech, a scénář je častokrát chytřejší. Někdy trošku pokulhává humor, hlavně kvůli otrávenému Todovi. Druhá řada začala dost solidně, ovšem pátý díl byl poněkud slabší. Předposlední epizoda vážně silná. Takže za mě spokojenost. Nejlepší díl: Escape From L.A. Nejslabší díl: Chickens. 3. série 9/10 ()

Série 1 (2014) (S01) 

E1 - Parádní start, představilo se nám téměř vše typické pro seriál, nechápu to slabé hodnocení pilotu. E2 - Pořád úžasné, jen o malilinko slabší než pilot, hlavně dobrá zápletka. E3 - Možná si tuhle zápletku tvůrci mohli šetřit pro nějaký pozdější díl, ale i tak výborná epizoda. E4 - Nejspíše nejslabší díl série, a patřičné zklamání, pár dobrých scén až ke konci. E5 - Skvělá epizoda o rodině jedné z postav. E6 - Pár věcí se mohlo vylepšit, ale jinak se mi to opět velmi líbilo. E7 - Tahle epizoda nám zase ukázala zápletku s další postavou, a byla vážně super. E8 - Jeden z nejemotivnějších dílů série, a absolutně boží díl. E9 - Opět báječný díl, kde si BoJack uvědomí že nemůže být hajzl. E10 - Jedna ze slabších epizod série, působilo to trošku odlišně a moc mě to nebavilo, závěr je ale skvělý. E11 - Bez pochyby nejlepší a nejzajímavější epizoda první série, která je fakt ujetá, krásně z animovaná, z vážně smutným závěrem. E12 - Skvělý závěr, začátek naprosto výborný, potom je první polovina dílu spíše solidní, druhá polovina však zase prvotřídní. ()

Zoë a Zelda (2014) (S01E04) 

Zatím nejslabší epizoda. Nějaké momenty to má pouze v druhé polovině. ()

Depresivní konec (2014) (S01E11) 

Tak tohle... síla. Jakože tenhle seriál je absolutní !!! Ten kdo si tohle neužívá, nemá srdce. ()

Série 2 (2015) (S02) 

E1 - Parádní emotivní úvod do série, kdyby se ubrali nějaké trapné scény, bylo by to perfektní. E2 - Tak druhá epizoda byla ještě lepší než bych čekal. E3 - Opravdu zajímavá, a úžasná epizoda. E4 - Tenhle díl by mohl být perfektní, jenže dialogy Diane a pana Piškota jsou trošku moc dlouhé a po chvíli nudí, taktéž scény s mobily jsou divné a nevtipné, ale scény s Vincentem vážně dost vtipné. E5 - Bohužel musím říci že toto je zatím nejslabší díl seriálu, pár scén bylo vážně dobrých, ale jako celek mě to poprvé skoro vůbec nebavilo. E6 - Tak tahle epizoda už byla zase výtečná. E7 - Povedená epizoda, jen bych uvítal více BoJacka. Doufám že posledních pět epizod bude zase prvotřídních. E8 - Fantastický díl s výborným zakončením. E9 - Opět úžasně emotivní díl. E10 - Kvalitní díl, ale Tod je vážně extrémně otravná postava. E11 - Fakt síla... E12 - Skvělé finále. ()

Slepice (2015) (S02E05) 

Jedna z nejslabších epizod. ()

Série 3 (2016) (S03) 

E1 - Výborný rozjezd třetí série, vážně mě to bavilo. E2 - O něco slabší než první epizoda, ale pořád zatraceně dobré. E3 - Pár úprav a bylo by to naprosto ultimátní, fakt super. E4 - Fantastická, originální epizody, vážně jeden z nejlepších dílů vůbec. E5 - Zatím asi nejslabší epizoda série, ale bodla. E6 - Tak nakonec je nejslabší epizodu série šestá epizoda, i tak je ale skvělá. E7 - Úžasný a nápaditý díl. E8 - O něco slabší než díl předchozí, přesto vážně skvělá zábava a úžasná epizoda. ()

Začni to šířit (2016) (S03E01) 

Zatím asi nejlepší rozjezd série v rámci BoJacka. Parádní epizoda která navazuje na zbytek série 9/10. ()

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama