Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (161)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Ve feedech na facebooku jsem se od mnoha producentů dočetl, jaký mají strach z tohoto filmu, jak se mu už dopředu všichni vysmívali, že to bude krávovina a hrozně neupřímný film. A teď, když jsem se to viděl, mi nepřipadá, že by na tom bylo něco neosobního. Jistě tam není veškerá ta omáčka která Colea musela provázet kolem toho všeho u produkování muziky, ale tak i bez toho se to obešlo. Místo toho tam byl nový barák, dělání střechy, umrlec a veškerá omáčka, která do toho kupodivu sedla. Film rozhodně nestojí na Efronovi. Frajer nepoužívá moc obličejů a téměř celý film se tváří pořád stejně... Film je hlavně o muzice a ta to vede. Nejsem nějaký velký nadšenec housu, sem tam si ho poslechnu, ale spíš když na něj narazím náhodou, ale tady to byl pořádný nářez. Hlavně si dát takovou muziku na velkým fesťáku.. to musí být velká sranda... za mě hezkých 6/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento snímok som si obľúbil z niekoľkých dôvodov. Prvý je Jon Bernthal a druhý dôvod je moja najobľúbenejšia electro hudba. Milujem scénu pri bazéne, s tancujúcou snedou kurvičkou, kedy sa vysvetľuje srdcový rytmus pri hraní hudby. We are your friends by sa skoro hodil ako vzdelávací snímok pre stredoškolských študentov. Videli by, ako ľuďom ubližuje pitie a drogy, neférové jednania a čo všetko môžeme dokázať zapálenou prácou. Pomerne verne sa drží konceptu amerických scenárov: od nuly poctivou drinou dosiahneme úspechu. Je lepšie nepozerať sa pred zhliadnutím na trailer, pretože v ňom uvidíme tie najzaujímavejšie momenty a dej je potom predvídateľnejší viac, než by bolo prospešné. Celkovo táto hudobná a romantická dráma od režiséra Maxa Josepha nikoho neurazí a jej morálne posolstvo sa nám dostane pod kožu. Nemusia sa ho báť ani odporcovia elektronickej muziky, naopak je to nevtieravý a zaujímavý exkurz do tejto branže. ()

Reklama

Dimo 

všechny recenze uživatele

We are your friends nemá z nějakého důvodu český název a tak tedy sledujeme partu amerických párty fetek, se Zacem Efronem v čele, kterak se chce velkoDJem státi. Filmů z DJ prostředí je jako šafránu a proto jsem se na tento těšil. Není špatný, ale žel příliš nevyniká. Hlavní hrdina se snaží, dívčí prvek, či jak bych partnerku protřelého opileckého DJe nazval, je fakticky hezký, onen opilecký DJ, co se z nějakého důvodu rozhodne zaškolit Zaca jáchcibýtDJavypadnoutzLA Efrona je též snaživý, byť jeho chování mi moc logiky nedává, a pak nám tu přicmrndují Zakovi dementní kámoši a je už rozebírat raději nebudu. Kdo má rád EDM, bude spokojen, komu taková hudba nic neříká, možná neusne. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tenhle celkem průměrný hudební feel good snímek si mě získal z několika hlavních důvodů: 1) EDM je moje gusto, 2) Soundtrack je opravdu excelentní a jakmile doplňoval nějakou scénu nebo vystoupení, šilo to se mnou jak v klubu, 3) Emily Ratajkowski je sakra sexy kus ženský! Osobně se mi podařilo s tímto filmem sesynchronizovat na požadovaných 128 BPM, naprosto zapomenout na ten podprůměrný děj a prostě jsem si jen užíval skvělou muziku a pohodu, která z filmu vyzařuje. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Luxusní oddychová jízda s ještě skvělejším soundtrackem. Já se bavil skvěle a dostal jsem přesně to co jsem chtěl. Zac kupodivu nebyl vůbec otravný či teplý , prostě tam zapadl suprovně. A Emily byla neskutečná a proto jedna hvězda jen za ní ! Are we ever going to be better than this? ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)
  • Známa scéna vo filme zahŕňa animáciu zobrazujúcu Coleove (Zac Efron) PCP halucinácie v luxusnej galérii umenia v LA. Na dosiahnutie tohto efektu sa použil rotoskop. (Arsenal83)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama