Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (161)

Rajesh_K. 

všechny recenze uživatele

"Pokud máš sen a je v něm všechno, co je v tobě, utrpení, přátelství, láska...dostaneš se kamkoliv." Rozhodně tenhle film neurazí. Jsem velký milovník elektronické hudby, takže jsem si to užíval. Alesso byl pro mě největším překvapením. Zac Efron mě tam moc nevadil. Nemám ho sice zrovna moc v lásce, ale když se zaposloucháte na ty úžasné songy, tak vám Zac nebude vadit. Jinak příběhově to bylo taky zajímavé...o tvorbě hudby se hodně zajímám. Takže za mě spokojenost :-) Viděno v kině. ..(80%) P.S: Taky vám Emily Ratajkowski přípomínala Lanu del Rey? :D ()

AspireHD 

všechny recenze uživatele

Miluji hudbu, dokáži poslouchat téměř všechny hudební styly a vždy jsem obdivoval řemeslo DJů. V tomto filmu sice není ukázáno, jak přesně dělají tito lidé svou hudbu, což je trochu škoda, ale film se pomalu rozjíždí až najede do citlivé zóny a jeho samotné vyvrcholení je prostě geniální! Ve chvíli kdy začal finální song, tak jsem měl husinu, hodil audio do sluchátek a vychutnával si to, protože se to skutečně povedlo. Film není nijak sám o sobě extra dobrý, ale pro takový ten oddech před spaním nebo ráno u snídaně je to skvělé. Doporučuji tento film lidem, kteří nedokáží vydržet bez hudby, protože tohle si zamilujete. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Hezky si nalijeme čistého vína. Film kde Emily Ratajkowski tancuje bez podprdy a s obrovský výstřihem, film kde hraje přeslatenej Zac a film, který má suprovou muziku, nemůže být nikdy propadák a taky není. Atmosféra je perfektně zachycena, přesně jaká v klubech bývá. Zacovi jsem teda moc nevěřil, že by byl opravdu DJ, ale jinak super. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Brna do Prahy. Začátek mi připomněl filmy typu Human Traffic a Groove, takže jsem se u toho sice celkem nudil, ale aspoň jsem dostal to, co jsem od toho očekával - hodně (povětšinou) dost dobré hudby a spoustu party scén, které dokáží nejeden film svojí přítomností oživit. Jenže pak se to snaží celé o něčem být (generační výpověď, hledání sebe sama, naprostá nelidskost bohatých podnikatelů...) a jde to do kelu, protože ten příběh je slaboučký a naprosto nedostatečně vedený. O postavách víme naprosté minimum, včetně hlavního hrdiny a ten přesah, co v tom měl být, taky není úplně nejlíp řečený. Zase se mi ale líbil závěr, sice ta jeho "skladba snů" byla pro mě z celého soundtracku jedna z nejslabších, ale zase na druhou stranu se mi líbilo prozření hlavního hrdiny a především to, jak k té svojí skladbě vůbec došel. Blbý ale je, že to za tu hodinu a půl stejně předvede málo, co se dalo tolerovat v první polovině se v té druhé už nedá a navíc v té druhé polovině nejen že výrazně ubyde hudby, ale hlavně se ukáže, jak mdlé to celé je. Ale hudba fajn a zahrané je to taky slušně, navíc snaha v tom je vidět taky. 2* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem na tenhle film čekal. Nabídnout film ze světa DJů je totiž pokaždé hodně zajímavým zážitkem a zase tak často se s ním člověk nesetká. Zac Efron tu hrál mladého, nadějného a já byl docela zvědavej, jak to všechno zvládne. Nakonec on jediný byl opravdu relativně normální. On a zkušenej producent a DJ, který se rozhodl ho zaškolit, a na kterém se hodně slušně podepsal čas a sláva. Ve výsledku hudba zase tak zajímavá ve filmu není, což je asi největší průser. Netěží totiž z originality, ale z dnešního oblíbeného big-room houseu, který má jediný smysl, a to zničit davy v klubu, čemuž já příliš nerozumím. Pár zajímavých hudebních zážitků se tu sice objeví, ale není to žádná hitparáda. Vše vynahrazuje až závěr, který je evidentně od srdce, ale nikdo by ho Zacovi jen tak nevydal. Spíše ta skladba má kouzlo daného okamžiku a faktu, že jsem během hodiny a půl poznal jeho kamarády, o kterých tato skladba také je. Nicméně samotný závěr a zkušený DJ je pak to jediné, co je na tomto filmu opravdu zajímavé. Závěr je alespoň trošku originální a zkušený DJ pod nánosem peněz, drog a chlastu sem tam má i docela pravdu. Kolikrát i krutou pravdu. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron se musel kvůli roli Colea naučit dělat DJe. Pomáhal mu s tím švédský DJ Alesso. (romajz15)
  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)
  • Vo filme sa objavili aj DJ Nicky Romero a DJ Alesso. (crash2403)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno