Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (161)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Toto nie je môj hudobný štýl, aby bolo jasné, každopádne nestrhávam mu za to body. Hudba sa práve že celkom dala, ale bohužiaľ aj keď je takýchto filmov málo a o to mi prišiel tento film zaujímavejší, dej sa vlastne nikam moc neposúva a celkovo nemá moc čo ponúknuť. Herci fajn, dokážu potiahnuť film, aby to nebola vyložená nuda, ale We Are Your Friends nefunguje naplno skoro v žiadnom smere alebo žánre, či už je to romantický, dráma alebo hudobný. 65% - 3* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem na tenhle film čekal. Nabídnout film ze světa DJů je totiž pokaždé hodně zajímavým zážitkem a zase tak často se s ním člověk nesetká. Zac Efron tu hrál mladého, nadějného a já byl docela zvědavej, jak to všechno zvládne. Nakonec on jediný byl opravdu relativně normální. On a zkušenej producent a DJ, který se rozhodl ho zaškolit, a na kterém se hodně slušně podepsal čas a sláva. Ve výsledku hudba zase tak zajímavá ve filmu není, což je asi největší průser. Netěží totiž z originality, ale z dnešního oblíbeného big-room houseu, který má jediný smysl, a to zničit davy v klubu, čemuž já příliš nerozumím. Pár zajímavých hudebních zážitků se tu sice objeví, ale není to žádná hitparáda. Vše vynahrazuje až závěr, který je evidentně od srdce, ale nikdo by ho Zacovi jen tak nevydal. Spíše ta skladba má kouzlo daného okamžiku a faktu, že jsem během hodiny a půl poznal jeho kamarády, o kterých tato skladba také je. Nicméně samotný závěr a zkušený DJ je pak to jediné, co je na tomto filmu opravdu zajímavé. Závěr je alespoň trošku originální a zkušený DJ pod nánosem peněz, drog a chlastu sem tam má i docela pravdu. Kolikrát i krutou pravdu. ()

Reklama

West 

všechny recenze uživatele

Opravdu mě zajímalo, jak se chce takový film poprat se spoustou zbytečných klišé, bez kterých by vše okolo nemohlo vůbec fungovat. Navíc EDM, který se mi tak trochu příčí s mým stylem hudby, jako DJeovi (co už má nějakejch 12let hraní house music za sebou). Bohužel je to danný tím, že my nežijem v LA, ve světě nekonečných večírků a party, a nemáme tu na každém rohu nějakou akci, ze které by se člověk mohl dostat na světovou scénu. Mimochodem - 128BPM je moje gusto a kdo mě zná ten ví.. a pro mě tady Zac Efron, měl někdy až moc upjaté výlevy emocí při mixování (hraní) , ale děj bavil , a vše naprosto odsejpalo. A na konci toho všeho to bylo hodně pohodový, a vůbec nenudilo, což beru jako obrovský plus.. Jen nevýhoda, že mám teď hroznou chuť si zahrát na nějaké party. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Konečně taky nějaký film kde prim hraje moje oblíbená muzika! Co víc můžete od filmu ze světa Dj's očekávat než párty, drugs and hot girls? Originální příběh? To asi néé... skvělou muziku, tak to zaručeně! Efronův Dj uvěřitelnej, a už v sousedech se mi líbil narozdíl od těch všech muzikálů kde začínal. Jak stárne tak pomalinku zraje pro filmové role. Možná se jednou dočkáme nějaké role kde zaexceluje, a tvrdě se zapíše do paměti filmových diváku. Z krásky Emily Ratajkowski vám prasknou... P.S. - Neprodávejte píčoviny po netu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Moje očekávání od filmů jsou většinou dost velký a u We are your friends to platilo dvojnásob. Čekala jsem prostě výborný a svižný film doprovázený skvělou elektronickou hudbou. Tohle všechno se bohužel nekonalo. Děj byl pro mě dost nudný hned od začátku. A přitom námět je podle mě celkem zajímavý. Z výběru herců jsem byla taky taková rozpačitá. Zac je můj oblíbenec už delší dobu, ale tady do té role se moc nehodil. A zbytek herců mi taky k němu moc neseděl. Celkově bych čekala, že Zac Efron bude do této role úplně zapálený, ale nebylo tomu tak. Vím, že hrát umí, ale tady spíš těžil ze svého vzhledu ... A výběr hudby jsem taky čekala trochu melodičtější. Takový party jsem zažila i živě a tohle se tomu moc nepodobalo ... Vrzavý tóny moc nemusim. Takže hudebně to ani moje uši nepotěšilo. A konec filmu ... to radši ani nebudu komentovat, jak byl divnej. Docela mě štve, jak si v dnešní době každej říká DJ a přitom nic pořádnýho ten dotyčnej neumí ... Z laptopu umí hrát každej ... Ale dřív z vinylů - to bylo něco! Dneska už to pro mě prostě není umění ... 40%. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme sa objavili aj DJ Nicky Romero a DJ Alesso. (crash2403)
  • Natáčanie odštartovalo 18. augusta 2014 v San Fernando Valley. (peiton)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama