Reklama

Reklama

V zábavné komedii plné nezřízených pitek se představuje Vince Vaughn v roli tvrdě pracujícího podnikatele, který se společně se svými dvěma spolupracovníky (Dave Franco a Tom Wilkinson) vydává do Evropy, aby tu uzavřel životní obchod. Jejich výprava se ale brzy vymkne kontrole, když se triu smolařů staví do cesty ty nejšílenější překážky, jako jsou hospodské potyčky během Oktoberfestu, zmatky v hotelu, rozbitá navigace nebo celosvětový festival fetišistů. NAKONEC se těmhle šílencům snad i podaří smlouvu uzavřít, jen musí celý výlet přežít. Na ex! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (117)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Spíše nepovedenej film,ale určitě ne tak strašnej jak by se mohlo na první vánek zdát.Na to je tu docela slušná sebranka,která musí hrát to,co už v dalších 50 filmech tenhle rok USA vyprodukovalo.Sem tam,spíše dvakrát pousmál,ale film neurazí a nenadchne.Slušně tím prokoušete nudou jedno sychravé odpoledne.Scénky,či gagy bohužel nejsou ani extra pedofilní,sexistické,podělané od hnědýho cukru atd,bohužel vlastně ani nejsou tím dobrým humorem.Je to někde vevnitř a nechce to jít ven.Dave Franco s českým dabingem je fakt černej kašel. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkom úsmevná komédia. Môžem pochváliť aj slovenský dabing. Najlepšia bola scénka s kozami. Vince Vaughn opäť v jednej z jeho nespočetných komédií. Tentokrát nemáte pocit, že snímka vznikla len za to, že režisér mal pár vtipov, ktoré chcel pustiť do sveta. Snímka má celkom kvalitný nápad a je spracovaná kvalitne. V preklade to znamená, že vtipy sú rozdelené rozumne, nieje dlhšia pauza medzi nimi a ani slabšie miesta. A to je záruka zábavnej komédie. Dave Franco hrá zaujímavú postavu. Retardovaného debila, ktorý pobaví každým jedným slovom, ktoré vypustí zo svojich úst. Rozhodne som sa bavil na jednotku. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie s kvalitním hereckým obsazením, která příjemně pobaví. Vince Vaughnovi komedie sednou, natáčí je už spoustu let a je v nich dobrý. Potěšil mě i Dave Franco, který zde hraje trošku zaostalého mladíka, ale jde mu to fakt dobře a několikrát mě rozesmál. Celkově jsem se u této komedie dobře pobavil, je vidět, že režisér Ken Scott se použil ze svého předchozího filmu (Pozdravy ze spermabanky) a konečně natočil dobrou komedii. :-) ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Ken Scott to tentokrát vůbec netrefil. Jeho Pozdravy ze spermabanky mě před dvěma lety pobavili víc.... Krachnutý kšeft je zbytečná a nezáživná komedie o třech outsiderech, kteří se snaží udělat velký kšeft s kovovými špónami a pomstít se své bývalé šéfové..... Celému snímku chybí hlavně náboj. Události, které vedou k vysněnému kontraktu se snaží být za každou cenu vtipné a to sráží celý film. Hlavní tři postavy jsou navíc příliš komplikované a tak rozdílné, že lze jen těžko uvěřit v jakýkoliv úspěch jejich nově vytvořeného obchodního týmu. Podle mě je celá komedie hluboko pod průměrem a nezaslouží si víc než jednu hvězdu... ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komedie, ale svým způsobem milá a se sympatickými herci, kteří tvoří vtipně různorodou trojici. Pár vulgárních žertíků už bylo přes čáru, alespoň podle mého názoru (scéna na záchodcích v baru). Jinak docela vtipná zápletka, prostě film pro pohodové odreagování se spoustou povedených i méně povedených žertíků a pozitivní, vlídnou atmosférou, což obzvlášť oceňuji. Typicky americký happyend, ale u tohoto typu filmu se hodil. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • Film sa nakrúcal v Bostone a Framinghame v americkom štáte Massachusetts a taktiež v štúdiu s názvom "Studio Babelsberg" v nemeckom meste Brandenburg. (Hudakfilms)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama