Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co s životem na ostrově, kterému hrozí záchrana? Johanka (Tereza Voříšková) je majitelkou kavárny s názvem Laputa, která - jako stejnojmenný létající ostrov z knihy Gulliverovy cesty - je jejím ostrovem. Bude jí stačit k pocitu úplnosti a štěstí? Johanka zkoumá, co si počít v bezbřehém prostoru dospělého života, na jehož začátku se ocitla. Rodina jí příliš nepomáhá, kavárenští hosté přicházejí každý s nějakou svou potřebou a nějakým svým sobectvím - jejich postavy mají být obrazem generace. (Česká televize)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

 

Tvl: Idiot mlátí hlavou do dveří. "Co to děláš?" na to jeho milka Johanka. "To dělám kvůli tobě," dí idiot. "Projevuješ tak lásku?" táže se mimozemšťanka a na tváři jí zahraje psychopatickej úsměv, protože si její lepší já právě uvědomilo, že se ptá jako úplnej retard. "Di do prdele", odtuší idiot, totiž ta jeho jediná mozková buňka, která ten debilní dialog v hvězdný chvíli svýho procitnutí prokoukla.

Takže - chtěl jsem dát jednu, nebo i dvě hvězdy. (No aby byl odstup od Trošky přece.) Ale za tohle? Šup do jednoho pytle s troškovinama! :-)

Uživatel hippie2222 smazal svůj příspěvek.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

dopitak to pekne opísal - "toto by sa nemalo točiť". Neskutočná blbosť. WOMBAT - Waste Of Money Brains And Time... :(

mchnk

mchnk (hodnocení, recenze)

Fifer

i takováto houpačka - co se týká hodnocení - může být pro film dobrá reklama :) já jsem na to teď ještě zvědavější...

Fifer

Fifer (hodnocení, recenze)

No, koukám,že film rozhodně vyprovokuje diváka k diskuzi, když už nic jiného. Mrknu na komentáře a tam stránková pětihvězdičková "recenze" a pod ní A4ková "recenze",proč film nestojí za nic. Tak nevím, ale asi stejně půjdu radši na Zelenkovýho papouška a tohle si pustím za rok v televizi.

na příspěvěk reagoval mchnk

mchnk

mchnk (hodnocení, recenze)

Dle krátké představení na CSfilmu, to nevypadá vůbec špatně, teď už záleží jen na příběhu...

Flexaret

Flexaret (hodnocení, recenze)

,,Scénář přináší téma ztracenosti naší generace." - začínám se bát. Kolik už bylo v posledních letech takových filmů?

Reklama

Reklama