foto

Jakub Gottwald

  • nar. 18.10.1984 (34 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

"Jako spousta kluků jsem chtěl být popelářem či hasičem."

Jakub Gottwald se narodil 18. října roku 1984 v Brně. Když byl ve středním věku, začal navštěvovat dramatický kroužek ve svém rodném městě. Kvůli shodnému příjmení s prvním komunistickým prezidentem si Jakuba dobírali spolužáci, dokud je nezačal ignorovat a je to přestalo bavit. Také vystudoval školu DAMU v Praze. Aktuálně pracuje pro společnost BST jako dabér.

Poprvé si lidé Jakuba zapamatovali, když se zalíbil tvůrcům populárního českého seriálu ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ, ačkoliv v té době již daboval. V seriálu začal vystupovat jako zdravotní bratr Kryštof a následovně se objevil i v ještě populárnějším seriálu COMEBACK.

Mezi Jakubovy koníčky patří horolezectví, ačkoliv - jak sám uvádí - mu to příliš nejde. Má dceru Zošu. Rád sportuje a mezi jeho přednosti patří běh.

Martin "StrYke" Mihula

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dvě nevěsty a jedna svatba
2017 Požehnaný (studentský film)
2016 Menandros & Thaïs
Montenegro
2015 Laputa
2014 Gottland - vyp.
Potravní řetězec (studentský film)
2010 Dešťová víla
Vodník a Karolínka (TV film)
2009 Julie miluje Shakespeara (studentský film)
Pomodlím Tě aneb v noci lilo
2007 O uloupené divožence (TV film)

TV seriály

2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Jaký byl váš nejbizarnější rozchod? (S02E13)
2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Anděl odplaty (E02)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Rozchod, rozvod a zlomená srdce (S03E40)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2016 Na vodě (TV seriál)
Notebook (E03)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ kocoura Mikeše (S01E09)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Konečně otevřeno! (E27)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
další epizody (5)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2009 Expozitura (TV seriál)
Comeback (TV seriál)
Berňák (S01E20)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Někdo musí být první (S04E14)
Zvládnu to sám! (S04E13)
Díky za všechno! (S04E12)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2008 Film o filmu Děšťová víla (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace