Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, je jako cibule, taky má mnoho slupek a určitě bych film, neoznačil za akční, jedna přestřelka v hotelu a pak bitka v chodbě neni žádná akční nálož, byť ve filmu je pár menších potyček . Ale co film nemá, to si vynahrazuje napětím a nejedním překvapením. Takže stačí jen překousnout, pomalý úvod a pak se to rozjede v parádní špionážní thriller, s mysteriozním nádechem. Noomi Rapace stále drsná a stále charismatická, která kope do vosích hnízd a taky dost do chlapů, Orlando Bloom vynikající a víc takových rolí, sou rozhodně lepší, než ty štěky jako v posledních Pirátech. John Malkovich v jedné scéně neskutečně vtipný a zase tady, má dost ikonickou roli a co se týče Michaela Douglase, tak ten jen hraje tu svoji hru. Přidejte k tomu osobité záporáky a eRkový kabátek a dostanete kvalitní napínavý film . Jestli se vám líbí filmy, jako Labyrint lží, tak tohle je přesně váš film. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem našlapanou podívanou s hromadou špionské akce, ale dostavilo se mi spíše takové drama, které místy ani moc dramaticky nepůsobí, dále pak nemastnou neslanou akci (teda když na ni konečně dojde) a již tisíckrát omletý příběh o hrozícím nebezpečí ze strany teroristů, kteří chtějí spáchat biologický útok na významný cíl. Možná by mi to ani vše tak nevadilo, kdyby to místy působilo odlehčeně, ale film je pojatý moc vážně. A to považuji za špatné rozhodnutí. Herecká sestava slibovala nadprůměrný zážitek, ale řekněme si na rovinu. Dokážou kvalitní herci zachránit film, který toho krom toho nic moc jiného nenabídne ? Já vám nevím. Jediná linka, která se mi zamlouvala, byla ta s Orlandem Bloomem, jež ale skončila tak rychle, že jsem si to skoro ani nestačil uvědomit. Řemeslná stránka bez problémů, jsem rád, že film nebyl nacpaný počítačovými triky, ale mrzí mě, že akce bylo pramálu. A to je atribut, který většinou takové filmy zachraňuje. Scénář měl plno děr, některé postavy nedotažené (Colette v roli agentky tak špatně napsaná postava, ta se objevila na plátně, něco udělala a zase zmizela). Jen závěr mě zahřál u srdíčka, neboť nás zanese do Prahy. Ještě se budu muset rozhodovat, zatím filmu dám slabé tři hvězdičky. Za mě dávám 56 % ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

Postoj k tomuto filmu určujú očakávania diváka. Pokiaľ očakáva kvalitný špionážny thriller s precíznym scenárom, realistickými akčnými scénami, zaujímavým hereckým obsadením a gradujúcim napätím, bude asi sklamaný. Ale pokiaľ očakáva iba zábavu, pri ktorej veľkoryso prehliada nedostatky obvykle prítomné v tejto kategórii filmov, potom bude spokojný, i keď jeho spokojnosť bude prchať ako éter a o mesiac už môže mať problémy s odlíšením tohto filmu od iných podobného zamerania. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Noomi Rapace mě prostě dokáže uhranout, a to v jakémkoli filmu, ale tady má k ruce docela fajn moderní, akční špionážní film, který má dobré tempo, jež nenudí. K tomu ještě zajímaví kolegové vedle skvělé Noomi, kteří pomáhají tomu, aby i menší plytkost v ději zůstala spíše zapomenuta. Dobrý thriller. ()

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Vcelku zajímavé, napínavé, atraktivní, aktuální, ale přespříliš zamotané a překombinované (na příjemnou stopáž 98 minut tedy rozhodně), přičemž některé zvraty mi taktéž nebyly úplně po vůli, ale budiš. Co už mne ale opravdu mrzelo byly akční scény, které mne nijak nenadchly a ve výsledku vlastně nudily nejvíce. Takže béčko. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Orlando Bloom (Jack) nosí výrazné tetování na krku a hrudi. Na jeho levé hrudi je jasně viditelné číslo 77. Bloom se narodil 13. ledna 1977. (veronikajel)
  • Štáb filmu měl zázemí mimo jiné i v areálu kolejí ČVUT v Podolí, kde si pronajali parkoviště pro své karavany. (mizziDOC)
  • Natáčelo se od 3. listopadu 2014 do 17. ledna 2015 v Česku (Praha) a Anglii (Londýn). (Varan)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama