Reklama

Reklama

Videa (16)

Trailer

Recenze (9)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

I´ll see you in my dreams je o starších a pokročilých, kteří jsou v tomto případě dobře situovaní, přesto osamělí, osamělost konto nezohledňuje. Elegantní Blythe Danner a stáleještěsexy Sam Elliot se potkají jen nakrátko zato osudově, jejich herectví je ostřílené a přirozené, věřila jsem jim. Decentní filmeček na čété dvojku, pro nespavce, kolem půlnoci, proč ne. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Velice milá připomínka, že ani v důchodcovském věku život nekončí, stále se lze (s kamarádkami) společensky družit, neotupit samotou nebo stereotypem, i se zamilovat (přestože na bolestně krátkou chvíli). Samozřejmě, že spoustě "stavů" ulehčí, pokud stáří čelíte se sklenkou lahodného vína ve slunečné Kalifornii, střídavě na jachtě a golfu. :-) Stále elegantní Blythe Danner jimi provedla naprosto suverénně, přirozeně a opravdově. ()

Reklama

black8 

všechny recenze uživatele

Keď sa budeme pozorne pozerať, zistíme, že staroba sa nemusí až tak veľmi odlišovať od iných fáz našich životov. Môžete byť sami, môžete byť v zajatí stereotypov, môžete sa zamilovať, môžete stratiť a môžete hľadať a nachádzať silu ísť ďalej, napríklad aj v človeku, ktorý vám čistí bazén - áno, toto nie je film o slovenských alebo českých dôchodkyniach, ale vôbec to nebráni v tom, aby ste tento príbeh precítili. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Fajn film, který má takový příjemný průběh, jsou zde takové menší zvraty, které ale nemají za úkol vás a každou cenu odrovnat, až to nakonec vede ke konci, který opravdu skutečným koncem není. Ale tak o to opravdu ani nejde, jde o ty příjemné herecké výkony, které jsou uvěřitelné a které ukazují, že je možné natočit film o životě, nepřehánět a přesto bavit. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film zachytávajúci život staršej pani, ktorá žije veľmi jednoduchým spôsobom. Príbeh nehrá na nič, herečky a herci hrajú jednoducho a prirodzene. Je jedno, že ktorú scénu si zoberiem (nakupovanie pod vplyvom trávy alebo karaoké v baru), všetko je tu zahrané a sfilmované pekne. Neskutočne sympatická B. Danner! S. Elliott je frajer, ale škoda, že nedostal ešte väčší priestor. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Ve filmu si střihl cameo i režisér Brett Haley. V karaoke baru zpíval jako první. (vojacekr)

Reklama

Reklama