foto

Michael Yama

  • nar. 1945
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ave, Caesar!
2015 I'll See You in My Dreams
2014 Návrat blbýho a blbějšího
2011 Adultolescence
2010 Opravdové country 2: Talent
The Chosen One
2008 The Sensei
Tvrďák Taylor
2007 Doktor Strange
Iron Man
2006 Big Dreams Little Tokyo
Klik - život na dálkové ovládání
Speechless
2005 Všechny holky mě chtějí zabít
2000 Now Chinatown
Smrtící hrozba
1999 Molly
1997 Vražda v přímém přenosu (TV film)
Útěk domů (TV film)
1994 It's Pat
1993 Doorways (TV film)
Horečka z Jericha (TV film)
Lidský terč
1990 Hra s ohněm
1988 Ukaž, co umíš
1987 Tajemné zlo
Vítězové berou vše
Číslo jedna s kulkou
1986 G.I. Joe: Serpentore, povstaň (TV film)
Somrák z Beverly Hills
1984 Indiana Jones a Chrám zkázy
Pánská jízda
1983 I Take These Men (TV film)
My Tutor
Perníková chaloupka (TV film)
Transakce století
1981 Death Ray 2000 (TV film)
1979 Legenda o zlaté zbrani (TV film)
1978 A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story (TV film)
Bad News Bears Go to Japan, The

TV seriály

2016 The Man in the High Castle (TV seriál)
The Road Less Traveled (S02E02)
2013 The Birthday Boys (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
2003 Alias (TV seriál)
Odhalení (S02E22)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Teorie chaosu (S09E01)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Kauza rotmistr (S05E17)
1999 Angel (TV seriál)
Dobro proti zlu (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Město sexu (TV seriál)
Spawn (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Horké a studené (S04E13)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Chicago Hope (S05E09)
1993 Akta X (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
G.I. Joe (TV seriál)
George Burns Comedy Week (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
G.I. Joe: The Revenge of Cobra (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 G.I. Joe: A Real American Hero (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

2012 Sígři ve výslužbě: Made in USA (TV pořad)
TMI Hollywood (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace