Reklama

Reklama

Milionářský expres

  • Hongkong The Millionaires' Express (více)

Když se Fong-Tin Ching (Sammo Hung) vrátí do rodného městečka, které dosud žilo poklidným životem, je vše vzhůru nohama. Nepřišel s prázdnou ale s velkým plánem. Chce vykolejit vlak plný boháčů, kteří by při nucené zastávce mohli zvesela utrácet a přispět tak k rozvoji města a také jeho peněženky. Ching však netuší, že kromě nových zákazníků vlak přiveze i trojici záhadných samurajů, kteří mají v patách tajnou policii, a z hor se na ně řítí banda lupičů. Místní šerif Tsao (Biao Yuen) bude mít plné ruce práce! Těšte se na pořádnou akci, spoustu kaskadérských kousků i výborný humor v podání těch nejlepších z nejlepších. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

breeder

breeder (hodnocení, recenze)

zase som šliapol vedľa. Je to len prehliadka skečov pozliepaných do rádoby deja ohľadom mapy k terakotovej armáde, hlavná linka je ovšem nepodstatná. A súbojov je tu iba zopár. Hlavný priestor je venovaný blbnutiu pomerne veľkého počtu hereckého osadenstva, ktorí tu predvádzajú tie svoje skeče, presne na ten hongkongský štýl

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)


DongFangXu:  Taky pravda,třeba v Magic Crystal předvádí Cynthia a Richrad opravdu krásné kousky,taky jsem viděl závodní záběry z mistroství,ona byla všude na jednou. Taky v reálném souboji víš,že stačí jedna rána a půl hodiny nevíš o sobě,takže kopy do hrudníku a do obličejů jsou v každém filmu úsměvné,zvláště když herec je za tři vteřiny na nohou. A  taky fanoušek Samma má jasnou stejně fanoušek Cynthia,kdoví jak by to vypadalo ve skutečnosti. Sám taky víš,že Sammo si do filmů natahal mistry a hvězdy aby jim v závěru natloukl a Jackie a Biao nedostali moc prostoru. Ten souboj zminuje něěkolik uživaetelů a taky jsem o něčem dočetl kdysi v nějaké recenzi.

DongFangXu

DongFangXu (hodnocení, recenze)

LION-MR.T: Co se týká souboje Cyntie a Samma, tak podle mého názoru se na to nedá takhle nahlížet. Cynthia cvičila bojová umění pro závodní účely, zatímco Sammo dělá od jakživa bojové umění pro film - tedy ne aby někoho skutečně přemohl, ale aby to vypadalo dobře na kameru. Na druhou stranu Sammo je kus chlapa a kdyby od něj Cynthia dostala ránu, určitě by lehla. Ovšem jde o to, jestli by si ji nechala dát. Hehe, ale to je úplně vedlejší. Cynthia je tu teprve na začátku filmové kariery a hraje tu jen malou roli, takže není divu, že je s ní Sammo relativne rychle hotov. Samozřejmě víme, že Cynthia byla už tehdy schopná předvést mnohem delší a sofistikovanější souboje, ovšem v tomto filmu hraje tolik hvězd a každý má trochu toho svého prostoru. Takovej Yasuaki Kurata byl Richardem Nortonem taky sejmut až příliž snado. Ale celé je to úžasně zábavná jízda.
O souboji Biao vs. Norton jsem ani nevěděl, že byl natočen. To by mohlo bejt žrádýlko.

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)

DongFangXu
No já neumím ani anglicky,tedy ne moc dobře :-)
Já si to kupoval v den vydání,jo vyšlo,ale u nás jsem to sehnal jenom v jedné z PĚTI trafik a přitom běžně od nich nakupuju co vydal Vapet,to mu spíš nerozumím.
Mě by hodně zajímal Biao vs Richard,ten souboj byl vystřihnut. Věřím,že je to pěkně zmáknutý a zajimavý souboj. V tomhle filmu je spousta zajimavých a dobře udělaných soubojů.
No,osobně tedy nevěřím a kamenujte si mě a přesvědčujte mě jak chcete,ale osobně nevěřím,že by Sammo takhle lehce porazil,vlastně vůbec by porazil Cynthii. Nevěřím to mu.

DongFangXu

DongFangXu (hodnocení, recenze)

LION-MR.T: Věřím, že by se to dalo v cizině možná sehnat pro anglicky mluvící. Takže by se kantonštinu člověk učil v angličtině. Ale jako přímo česko-kantonskej kurz.....pochybuju.  Všude jsem narazil jen na mandarinštinu.
Ale jen tak mimochodem....vyšlo to DVD od toho Vapetu, nebo nevyšlo??? Na stáncích nikde není vidět a  ze stránek Vapetu je to pryč. Ne, že by to byl problém, mám už dlouho dvd od HKL, ale zajímal by mě ten dabing. Mám pocit, že to nakonec nevyšlo.

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)

DongFangXu: A myslíš,že se to dá někde sehnat na cd jako kurzy angličtiny nebo tak,to asi,to vidím dost jednoduše,že?

DongFangXu

DongFangXu (hodnocení, recenze)

LION-MR.T: To já taky. Ale myslím, že ady se učí jen mandarinština. A to je mazec. Intonace a výslovnost.....těžký. Kantonština by byla trochu lepší. Aspoň myslím :-)

LION-MR.T

LION-MR.T (hodnocení, recenze)

Oficiálně ano. Ale stejně nejlepší je sledovat jako všechny film HK v originále,kantonstina je skvělý jazyk.

Reklama

Reklama