Reklama

Reklama

Vítejte na univerzitě v Colby, kam právě nastoupila skromná a nesmělá Alicia, která se chce stát právničkou. Když se setká s oblíbenou kráskou Hadley a přijme ji mezi sebe kroužek těch nejlepších, Aliciino nadšení nezná mezí. O to horší pak je zjištění, že její noví přátelé se pohybují po velmi tenkém a nebezpečném ledě. Vyšetřování vraždy, související s podivným studentským projektem, ukáže nečekané souvislosti a vede k šokujícímu odhalení. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

novoten 

všechny recenze uživatele

Dvě dívky, které se znají prakticky jen od vidění, jsou samy v pokoji jejich společné kamarádky. Jedna se druhé zeptá, kolik měla sexuálních partnerů, ta jí bez ostychu odpoví, první přidá svoje číslo a svěří se s traumatem z dětství. Oslovená kouká a v poklidu řekne i svoje trauma. Pak se políbí a vlítnou na to. A ne, není to péčko. Velesympatická herecká sestava typu Dominique Swain nebo Taye Diggse si v tomhle zahrála doslova za trest. Třešničkou na dortu je pak fakt, že po pěti minutách ledabyle odhadnutá pointa se nakonec vážně uskuteční. ()

Heyyy 

všechny recenze uživatele

Podle mě podhodnocenejch film. Holky bohatých rodičů (kteří na ně nemaj čas) si zpříjemňují studium chlastem, drogama a sexem s kdekým... A pak když k sobě přiberou holku premiantku z chudý rodiny... SPOILER Docela mě dostalo, že z puťky se vyklubala vypočítavá svině, která navíc rozvrátí vztahy všech svých kamarádek. Ani se nedivím, že jí někdo usiloval o život (i když původní záměr byl mírnější). Samozřejmě je otázka nakolik by bylo reálné, že by otec dal přednost kamarádce své dcery a ještě by svou dceru před cizí holkou ponižoval ("Zavolej jí a pogratuluj.") Ale celkově zajímavá detektivka. Navíc se mi líbilo jak Mia Kirshner hrála. ()

Reklama

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Ten film nebyl úplně špatný, ale Mia Kirshner, jako nevinná oběť? Ale prosím Vás to jako vážně? Mrchy tam byly všechny a lezly mi na nervy, jediná, která mě zaujala byla Meredith M. Černošský policajt byl teda úplný omyl! Aspoň, že film docela odsýpal a pro filmy ze školního prostředí mám slabost. Škoda, že nijak nepřekvapil. ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je libově mimo. Navíc jsem pořádně nestih začátek, tak jsem to měl trochu komplikovanější, ale možná mi to prospělo a jinak bych se nudil. Čtyři hvězdy dávám spíš z hecu - nějaký scény byly prostě vtipně vadný a obě hlavní herečky jsou super. Celou dobu jsem se vlastně i bavil, jen závěr byl trapně popisnej a tak nějak nudnej. 62% ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Mno tohle je jeden z těch filmů, co vypadá na papíře dobře, a pak si to člověk pustí a nestačí se divit (a litovat posléze). Film začne idiotsky, žádný úvod nic, prostě nějaká kráva je v hovnech v nemocnici a ve škole u ředitele jsou nějaký tři mladý kundy a školník. Ze školníka a uklízeče se nakonec stane policista a detektiv Holobrádek, kterej začne vyšetřovat. Vyšetřování probíhá asi jako detektivní hry na facebooku, strážmistr Holobrádek potká jednu kundu z úvodu, spustí se flashback, pak mu bratr Obama řekne "to byl technickej kokain!!" a tak se jde na návštěvu k tý druhý kundě se slovy "Jdu se vychcat" a začne jí prohledávat skříňku na šminky, kde jsou léky. Pak byla ta oslavovaná lesbická scéna, která mě měla vytrhnout z letargie, ale než jsem si stačil strčit ruku do kalhot při prvním záběru odhaleného prsa, tak to skončilo, takže jsem vypadal trapnějc než Al Bunda. Mno přeskočím to až na konec, Alice měla recidivu (vůbec nevim, co je myšleno tou recidivou) a Holobrádek to vyřeší - pachatelkou byla kunda, kterou jsem od prvního pohledu podezříval podle jejího vzezření kundy, takže ačkoliv jsem u toho filmu dělal všechno možný a nemožný, tak jsem to rozlousknul. No nakonec jí školník zavřel do nějakýho sanatoria bez personálu, kde se stala samotnou obyvatelkou, a dal šerifovskou hvězdu řediteli školy (což byl taky debil, kterej měl pár klišoidních hlášek v průběhu celého filmu a vyšetřování KOMPLIKOVAL) a job vyšetřovatele tak zřejmě definitivně odpískal. Ztráta času, jednu hvězdičku bych mohl dát za tu hudbu z německých softcore porn devadesátých let, ale neudělám to. Tenhle film je mysteriózní jen tím, že jsem mu naletěl. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama