Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dobrou komedii a tu jsem nakonec dostal. Anna Kendrick je moje oblíbenkyně a mým oblíbeným je i téma nájemných vrahů, které zde není pojato až tak originálně, ale pyšní se nesmírně originálními prvky, už jen to tancování je roztomile vražedné. Je to správně ujeté a Sam i Anna si překvapivě skvěle sednou. Skvělou roli má i RZA. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci očividně lákají na Anu Kendick, takže, pokud ji vyloženě nemusíte, film vás bude od začátku dost rozčilovat. Té akce plné fajnes dokonalého zabijáka s až nelidskou rychlostí postřehu nakonec moc není a vy odcházíte od obrazovky s pocitem smíšeným a akorát přemýšlíte, čemu se to debilní Američané ještě jako dovedou smát. Ona Ana moc humorná není, taková spíš křeč. Smutník. Nabízí se otázka, jestli by druhý díl, kde už máme duo šílených zabijáků se super postřehem hotové, nebyl lepší. ()

Reklama

lobo87 

všechny recenze uživatele

Annu Kendrick som si veľmi obľúbil vo filme Lietam v tom a hlavne v Ladíme. Preto sa na každý jej film vyslovene teším, ale zažívam čoraz väčšie sklamania. To dievča je talentovaná herečka a niekto by jej mohol povedať, že sa nepotrebuje ukazovať v postavách hlúpych, opitých a ukričaných pipiek (Mike a Dave, tu...). Takisto obsadenie Rockwella bolo dosť pochybné, hlavne moja manželka, ktorá sa tešila na Pána Dokonalého s tvárou Reynoldsa či Goslinga. Čierny humor fajn.. 55% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po první čtvrthodině jsem si myslel, že film pravděpodobně zodpaduji, pak jsem ale vypnul logické myšlení a došlo mi, že se tvůrci zřejmě rozhodli dobře pobavit hlavně sami sebe. Ve chvíli, kdy jsem přestal očekávat jakoukoli logickou návaznost, začal snímek překvapivě dobře fungovat, já jsem se hodil do pohody a nakonec jsem se vlastně docela dobře bavil. Takže bych to všechno zhodnotil asi takto: byla to strašná hovadina, ale uměla mě pobavit. 3*+ ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velice sympatické obsazení, příjemný odlehčený tón a slušný spád, toť nezanedbatelná pozitiva této akční romantické komedie, kdy vše to výše zmíněné je dokonce natolik dobré a působivé, že to naštěstí pro tvůrce, ale především pro diváka zcela zastiňuje i neoddiskutovatelný fakt, jak strašně pitomý, respektive přesněji řečeno, neuvěřitelně naivní to má děj. Tady nad tím obsahem totiž musí asi nejeden erudovaný filmový znalec a odborník v jedné osobě skřípat zuby, jelikož si zde tvůrci s nesmyslnostmi a triviálnostmi vážně nelámali jakkoliv hlavu a lupali sem tak jednu nevídanou ptákovinu za druhou, nicméně já měl při sledování tohoto filmu prostě ale asi nějakou slabší chvilku, a tak na mě všechny tyto momenty i přes tu svou naivnost působili prostě tak nějak příjemně, snesitelně a dokázal jsem je v klidu a s úsměvem přejít. Co to způsobilo, netuším, nejspíš ale jak jsem zmiňoval, Rockwell a Kendrick jsou osvědčení herci, kteří svým postavám umí propůjčit výraznou sympatičnost a jiskru, navrch tu máme jedinečného Tima Rotha, zápletka pak vůbec nenudí, a i akce je překvapivě dost a i přes svou naivitu nepůsobí vůbec marně. Navíc mě bavilo i celé to lehké zpracování, navozující pocity příjemné nenáročnosti a odpočinku, takže ve výsledku se sice jedná o strašnou blbost, ale tak mile natočenou, že já se vlastně nakonec u toho upřímně bavil. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama