Reklama

Reklama

Martha (Anna Kendrick) se po bolestivém rozchodu setkává s mužem, který by mohl být tím pravým. Tedy jenom do momentu, než zjistí, že "Pan Pravý" (Sam Rockwell) má jednu zásadní chybu - je to nájemný zabiják na útěku před kartelovým gangem, který ho zaměstnává. Než to však Martha zjistí, jsou už do sebe bezhlavě zamilovaní. Rozhodne se tak, že jediným řešením bude „Pana Dokonalého" napravit... Jeho napravením je přesvědčená natolik, že pro vysněný vztah hodlá čelit i následkům v podobě útěku před zabijáckým gangem. Martha postupem času v sobě objeví skrytý talent, jak být užitečným parťákem svému vyvolenému zabijákovi. Ostatně přeci – pro lásku se někdy i vraždí... (Bohemia MP)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (137)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě víc šílené a absurdní než komediální se skvělým Samem Rockwellem, který podobné typy hraje na jedničku a Pana Dokonalého si střihl s chutí a lehkostí. Doma je ve své roli i Tim Roth. Možná ne vždy úplně dobře fungující film jako celek, ale v jednotlivých scénách někdy bravurní, máte-li rádi černý humor a nadhled. Lehké, svižné, zábavné, i když výsledek je o něco horší než bystě čekali, protože potenciál námětu nabízí přeci jen o trochu víc. A jinak nejděsivější postava je určitě Anna Kendrick, to je teprve ta pravá šílenost. 65% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Anča Kendrick je super herečka, pretože ona je v skutočnosti úplne hnusná upratovačka a dokáže to sem tam zahrať tak, že je pekná, roztomilá a my jej to všetci veríme. 70 percent; Miestami odtrhnuté od reality snáď po hranicu sci-fi, ale po celý čas ťažká pohoda. A RZA si trhol geniálnu postavu - zaňho tie bodíky na vrch ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„SI ROZRUŠENÁ Z TOHO, ŽE JSEM ZABIL TOHO CHLAPA? MARTO, TO CO CÍTÍM OHLEDNĚ TOHO CHLAPA NEMÁ NIC SPOLEČNÉHO S POCITY K TOBĚ…“ /// Film, ve kterým má hlavní roli Sam Rockwell, asi nebude vobyčejná romantická záležitost, že? Sebevědomej a drsně vtipnej zabiják se skvěle hodí k trhlý Anně Kedrick, holce se zlomeným srdcem, který společně léčej milostnou předehrou s vrháním nožů a romantickejma chvilkama mezi svištícíma kulkama. Svojí podstatou je to hodně ujetý a černovtipný. Překvapivě to s přibívajícíma minutama nabírá nejen na krvavosti, ale i zábavnosti. Pobaví akční kousky i myšlenka, že pravá láska stojí za soškou rozmašírovanou hlavu. Padouchovu samozřejmě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přesvědčím se, že kdo hledá, najde. 2.) Vobyčejná romantika mě nevzrušuje. 3.) Thx za titule „num71“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rok 2015 byl rokem Maxe Landise - do kin šly tři filmy podle jeho sympaticky ujetých a hravých scénářů a všechny si ode mě vysloužily pobavené tři hvězdy s náběhem na čtyři. PAN DOKONALÝ je AMERICAN ULTRA v bleděmodrém - máme tu dalšího podivného zabijáka a jeho holku, vtipné dialogy i nápadité akční scény a závan melancholie a úchylnosti. A super obsazení - nejen ústřední představitele mimózních hrdinů, kteří si sedli, ale i představitele vtipně napsaných záporáků (Roth, Mount, Ransone, Eklund). Miluju, když z filmu cítím, že to scenáristu i ostatní bavilo dělat. A když v něm hraje Anna Kendrick. To jsou dvě základní podmínky dobrého filmu. ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně jiná romantická komedie... První polovina je spíš akční komedie, druhá polovina pak trošku ztrácí tempo a začne to být větší romanťárna. Sam Rockwell hraje svou klasickou postavu, tedy naprostého podivína a šílence. Anna Kendrick tu pak není za cílevědomou ženu jako obvykle, ale spíš za typickou ženu romantických komedií. Tim Roth a jeho jižanský přízvuk je super! Prostě kdo má rád akční komedie a romantické filmy... a je do toho všeho trochu ujetý... ten si tu to svoje najde. Protože Mr. Right má příběh, má lásku, má akci a má i humor. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama