Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři mladíci se pustí do riskantní investice, kvůli níž budou mít potíže s mafií. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (58)

verbal 

všechny recenze uživatele

Drazí školáci! Sémantika rozkošného a hravého slovíčka „pičovina“ je poněkud v rozporu s jeho běžným územ. Jelikož tento bývá vesměs hanlivý a pohrdavý, patrně už asi ti sečtělejší z vás vidí zjevný paradox, jež je vytvářen reálným vztahem mluvčího k piči samotné. Je tedy nasnadě, že 96 procent holčiček a 4 procenta řiťopichů užívají „pičovinu“ bezkonfliktně, avšak my ostatní si evidentně nevidíme do huby! Pokud vás má nepochybně zajímavá přednáška zaujala, napište panu HOMOvi, že chcete přídavek a ať přestane dělat pičoviny. Nebojte se, on tohle slovíčko vyslovuje naprosto patřičně! *** Hnusák Džeký se konečně raději schoval za kameru a uplácal hloupou, unylou, kompletně vykradenou, neslanou a nemastnou pičovinu se čtyřmi homopoleny, oslizlým černouškem a Travoltou, který na stará kolena začíná vypadat jako oběť ožralého plastického chirurga a zfetovaného maskéra transvestitů. U takto vizuálně hustého mafiána se pak ani tak nebojíte, že vás zalije do betonu, jako toho, aby vám náhodou nepožvýkal ucho a následně nerozdráždil hemoroidy. Jen jsem čekal, kdy mu teplota vyleze na Sobotních 38, prohrábne tupé Jahodovým gelem, pokrčí kolena, až kam mu to artritida dovolí, vpálí si dlaň do rozkroku a začne na ty bezradně se potácející pupuše dělat to své „u-u-ú!“. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pulpových fikcí a kouřících hlavní bylo od devadesátek natočeno minimálně veletucet, ale vtisknout jim osobitý styl a hlavně to po režisérské stránce ukočírovat do nějakého funkčního tvaru, to je stejně těžké, jako přesvědčit pana Růžového, aby dal dýško. Debutující Haley přišel s hezkým vizuálem (nemyslím jeho ksicht), ale dialogy a koneckonců i fabule působí matně a nedodělaně. Obsazení je slušné (charisma otloukánka Stevense, M.Pitt jako pramen řeky slizu), ale třeba takový Travoltovic Johnny by se měl zřeknout honoráře, protože tam vůbec nehrál. Tohle nebylo nic jiného než výtvor Stana Winstona a nutno říct, že o něco lepší, než když se v jedničce Terminátora operovalo oko.. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tesil som sa na lacnu ale snad zabavnu napodobneninu starych dobrych Tarantinoviek a Ritchieoviek. Dostal som film v ktorom musite vytrpiet 80 minut totalnej nudy so stvoricou nezaujimavych postav v jednom byte, aby vas na konci mohla akoze sokovat totalne z prstu vycucana 10 minutova vysvetlovacka o tom, ze vsetko bolo uplne inak. V konecnom dôsledku je uplne jedno aku to malo pointu, kedze scenar je nezazivny a rezia sterilna. Ani Travolta to nezachrani. Radsej si po miliontykrat znova pozriem, ked nie rovno Pulp Fiction, tak aspon Get Shorty a zabavim sa stokrat lepsie. ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Filmu chybí od všeho kousek. Chvílemi jsem nevěděl, jestli to tvůrci brali úplně vážně, chvílemi jsem se nudil a vzpomněl jsem si na podobný film Nerovná partie, která ale měla svého Walkena a Learyho... Špatný krok nejen že nemá žádnou charismatickou postavu, ale ani zajímavé dialogy, nebo více uvěřitelný příběh. A Travolta s jeho gorilami vypadají spíše jako ruští gangsteři z céčkových filmů, než jako hrůzu budící italská mafie. ()

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Tak tahle věc na mě působila jaksi amatérsky a nedomrle. Zřejmě to bude tím, že pan Rorschach je jako režisér měkká cmunda ryšavá a herce dostatečně neplácal přes prsty. S tím jde ruku v ruce skutečnost, že dialogy šustí papírem a hérectvo přehrává a přeříkává jakoby klapka nemohla odklapnout druhý zasraný pokus. Závěrečný twist pak veškerou tu amatérštinu a nedomrlost nahonil v masivní smradlavou erekci a pozorný divák si pak mohl zvědavě šťouchnout do naběhnutých sračkových žilek, kterými je poseta. Nějaký potenciál to mělo. Dobrých herců je tu habaděj a vizuálně je to poměrně pohledné. Když se však k lehce podprůměrnému scénáři přidá nevycmrndaný vošoust na režisérské židličce, tak z hovna slaninu prostě nevysedí. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Herec Jackie Earle Haley (vo filme Gerry) si týmto filmom odbil režijný debut. Medzi hercami sa objavil aj jeho syn Chris, ktorý stvárnil Matthewa. (MikaelSVK)
  • Film byl natočen v Clevelandu ve státě Ohio. (BloodMax)

Reklama

Reklama