Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 5

Recenze (199)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Neskutečná slabota. Pouze dvě akční scény stojí za vidění v 90 minutové stopáži. To je hodně slabé na filmeček s Jeanem Renem. Místy vyloženě hloupé a nedomyšlené, táhnoucí herci, kteří jsou nám u prdele a u kterých nevidíme ani jejich osud ve filmu. Člen týmu, zřejmě důležitá postava, byl postřelen a vyznal lásku kolegyni ale jestli to přežil nebo kolegyni oprcal, to už se nedozvíme. Čistě jeden BadGuy si dá bůh ví proč souboj s BadAss policistou. Fuck this shit! Dvě hvězdy a už nikdy více! ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak do půlky jsem si myslel, že už jsem tenhle film viděl. Po skončení jsem pátral co to tenkrát bylo a hle hodně hodně podobné anglickému The Sweeney. Každopádně tohle se mi líbilo víc, ale není to na víc jak 3*. Akce taková 100x omletá a příběhově právě přes kopírak anglické verze. No a teď jsou na řadě amíci ? ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch slabších kino návštěv letos. Antigang je velmi tuctový akční film, který by měl možná úspěch před 25 lety, dnes však nemá čím zaujmout. Jean Reno hraje z posledního dechu, potěší snad jen Alban Lenoir, který občas dodá filmu vtip. Příběh je velmi prostý s předvídatelnými zvraty i průběhem, potěší alespoň celkem slušná akce s pár drsnými souboji a obstojné přestřelky, které však trpí logickými kixy ( tisíc vystřelených nábojů- nikdo není zraněn). Od Francie a zombie pracanta Benjamina Rochera jsem očekával asi leccos víc, stačila by k větší spokojenosti alespoň brutalita, která režisérovi vzhledem k předešlým počinům nedělá problém. Příště prosím zpátky k hororu:) 60% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Francouzi jsou jedni z mála, kteří se dokáží vyrovnat americké produkci a na tento film jsem byl docela zvědaví. Nejen kvůli námětu, ale i kvůli Renovi, který si po dlouhé době střihl akční roli, která se zdála být zajímavá. Bohužel natěšení opadlo, hned po úvodních titulcích, kdy se v akci představí Jean Reno a jeho parta. Film se podobá nedávné Sabotáži, jen je kvalitativně ještě mnohem níže a vlastně nemá čím zaujmout. Nudná akce, nezajímavý děj a unavený Jean Reno. Silně nepovedené. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

J. Reno má na kontě mnohem lepší filmy, ať už krimi nebo i komedie, dokonce obecně se dá říct, že Francouzi umí tyhle žánrovky o hodně líp. Prostě tady to začne akcí, působí to celkem dobře a cca po 20 minutách, kdy zjistíte, o co půjde, už to spadne do průměrné šedi, ze které se to nevyhrabe. J. Reno už má věk (a kila), podle toho to taky vypadá a celkově je to plný předvídatelných klišé a filmových "náhod", který tomu jenom škodí. Milostnej trojúhelník zapletenej do vyšetřování je taková špatná berla, která by tam vůbec být nemusela. Nehledě na to, že se to snaží být občas vtipný a moc to nefunguje. Hm, trochu si teď říkám, jestli i ty 3* nejsou moc. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Zásahová jednotka má na zádech nápis GIPN, což znamená Groupes d´intervention de la Police Nationale. Jedná se o regionální zásahovou jednotku. První GIPN byla založena v roce 1972 v Marseille a to po atentátu na Olympijských hrách v Mnichově 1972. (JohnSmith)
  • Při přepadení banky jsou tři lupiči vyzbrojeni puškami FN Scar a čtvrtý HK MP5K. Policie má většinou pistole Sig Sauer SP2022. Serge Buren (Jean Reno) většinou používá pušku HK 416 a v rukou jedné z policistek se objeví i puška SG 550. (JohnSmith)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo vo francúzskej metropole Paríž. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama