Reklama

Reklama

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 2014, 12 min

Účinkují:

Miloš Zeman

Recenze (25)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Mildo, chlape, nevypadáš dobře! Buď přestaň chlastat, nebo zase začni, ale něco urychleně proveď. Mimojiné - zdůrazňovat lidem, že celá ekonomika je postavena na psychologických faktorech, je sice hezká rána do Kalouskovo hřbetu, ovšem jinak poměrně nerozum. Co kdyby nad tím začali přemýšlet?? Pomni. To už můžeš rovnou strhnout celosvětovou zeď mlčení nad faktem, že Islanďáci odmítli splácet dluhy, nadělané zvlčilou státní smetánkou, a ono se hovno stalo. Pokud by si z toho vzal příklad lid ze země větší, než je nějaký geotermální atol uprostřed nastydlých vln, jedeme do pekla s plnou parádou. No, zpět k projevu - bývá to něco za něco, buzinec s podivnými režimy potlačuje výdobytky přebujelého humáčnismu a naopak. To zase na rovinu říci můžeš. Ať si knedlíci vyberou, jestli je více trápí Ujgur, po němž se chce, aby nebyl až tak typickým Ujgurem, nebo to, že nemají co žrát. A ono by se vidělo, zdali je košile bližší, než kabát, že. S Kundími výtržnostmi se neshodneme, pravda, neboť nejde o to, jestli buchty blbly moc a nebo málo, jde o to, proti komu a jak ten se k tomu nastavil. A Putin je zmrd, Miloši, autokratický zmrd, zaseklý ve sférách vlivu. Čímž je bohužel vnáší zpět na mezinárodní scénu jako velice aktuální otázku. Tak. Jsem rád, prezidentskej, že sis to zase pečlivě pročetl, zajisté i výpisky udělal, podumáš, vezmeš si ponaučení a příště bude opět o něco lépe. ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

U porkheada jsem vydržel asi tak 150 vteřin. Další z jeho geniálních nápadů lézt do televize o Vánocích. Všichni jsou v tento čas zvědaví na urážky a sebestředný tlachy českého geriatrického Robina Hooda, Winstona Churchilla a vlastně i Ježíše Krista. Ten si prostě nedá pokoj ani ve svátky....PussyWalk ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Ač není Miloš mým rozmilým a též slovo kunda používám noblesněji a v jiných souvislostech, pak natruc čevenokartářům pálím pěti a to i přesto, že můj favorit (a nejen na hrad) je Tóóónda Blaník! ()

Kothy odpad!

všechny recenze uživatele

Totální shit! Zas ta ožralá držka kázala národu a chválila se za své "dobré" skutky. A narážky na neandrtálce už vůbec nekomentuju... ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Fííí, už sme sa posunuli predsa len trošku ďalej. Zazneli Pussy Riot, pojmy ako česť zamestnanosti, krízové stavy a samozrejme Zeman je tou osobnosťou, ťahajúcou hrdosť českého národa. Je úsmevné, že vraví o altruizme a nesebeckosti. Keby mu spomeniem len divoké privatizácie, úšklebky i mráz pocíti každý nadpriemerne mysliaci čechoslovák. Zároveň som ale proti antikampani vedenej proti nemu v oblasti zahranično-politického diania. To je ale na inú debatu. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Nechci být kunda, a tak i když Zemana nemám rád už od začátku, chci být objektivní. Jenže, už když se na našeho prezidenta podíváte, zjistíte, že je to velká bída. S těží upravený, hlava mu padá, knoflíky na košili mají na kahánku, intonace klasicky zemanovsky strašná a samotný proslov opět klasicky zemanovsky povyšující přes chytré slovíčka, které vlastně v celkovém kontextu nedává nic chytrého. .. Strašný, Strašný, Strašný co jsme si to zvolili, ale taky jako by se dalo při volbě nějak lépe vybírat z toho co bylo. Jak se říká: Mezi slepci i ..... ()

Mylouch

všechny recenze uživatele

Všechno, na co nestačil Ježíšek, přináší buditel nový, v jeslích rozvalený. Muž svého lidu, moudrý, vlídný a státnický, zrozený v konjunkci Václavů a knížete. Projev, na který asi kromě zavilých odpůrců na stráži svobody v řadě u databázového kontejneru nikdo jiný nečekal. ()

navorski odpad!

všechny recenze uživatele

Bez vřelého poselství pana prezidenta si Vánoce ani nedovedu představit. On prostě ví, jak zahřát deset miliónů. ()

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Vše, co bylo řečeno, bylo řečeno přesně a výstižně. Vadí mě jen, jak pomalu Zeman mluví. Ale každý z prezidentů měl něco. Havel monotónnost a čtení myšlenek od poradců z papíru, Klaus infantilní hlas. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Prázdnota ubláboleného projevu mi zase až tak nevadila, bylo to tak za Václava i za Václava, tyhle projevy mívají tradičně nulovou sdělovací hodnotu. Co mě opravdu konsternovalo, byl Milošův nezdravý vzhled. Opravdu jsem se lekl a napadlo mě, že v takovém těle opravdu asi nemůže být zdravý duch, takže Pámbu s námi. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Já, jako onen "neandrtálec" (dle Lukoilovičových slov) rozhodně musím dát odpad - přece bych nepopřel sám sebe....Od ruského švába tyto pokusy o hlubokomyslné projevy opravdu "sedí". ()

Ydrosten

všechny recenze uživatele

Milošku, jdi už prostě do prdele a nekrm nás těmadle divnýma projevama, které se nehodí ani do doby pro kterou jsou určeny a ani do tvé ulhané huby. ()

Reklama

Reklama