Reklama

Reklama

50 odstínů vášně

  • USA Bound
Trailer

Dcera bohatého realitního makléře Michelle (Charisma Carpenter) se zamilovala do mladšího muže (Bryce Draper), který ji uvedl do světa B & D a S & M sexuálních praktik. Svůj další život podřídila nově probuzené sexuální vášni. (TV Barrandov)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

mira.l 

všechny recenze uživatele

No...tak to bychom měli. Rychlým pohledem na monitoru vpravo vidím, že odpadem se tady v hodnoceních zrovna nešetřilo. Že by se na to nedalo koukat vůbec, to zase asi ne, ale čekal jsem od toho zřejmě víc. Takže jedna z mála věcí, na které se tu dá dívat, teda většinou, je představitelka hlavní role Charisma Carpenter, a její dcérečka, která se ale objeví v pár záběrech. Tak nějak nevím, jak to objektivně zhodnotit, tak se o to snad radši ani nebudu pokoušet. Za dvě*. Jo a 50 odstínů šedi jsem neviděl a jak to tady tak čtu, tak o to se asi radši pokoušet taky nebudu. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Bohužel tam není ani troška humoru, nebo byť jen lehkého nadhledu. Takže se stalo, že tak vážné věci, které hlavní hrdinka řeší (problémy v posteli, uvědomění si vlastních fetišů, kurvící se dcera, nějaké nepodstatné problémy v práci, kde je očividně jen díky tatínkovi), vyzní naprosto směšně. Takže ano, je to blbost :-), navíc s nedomyšleným koncem. Povinná jedna hvězda za více než zachovalou Charismu Carpenter a její chirurgicky zdařilé pětky, na které jsme čekali věčnost, od Buffy-Přemožitelky upírů. ()

Reklama

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Asylumovské fantasy, které je trošku přetažené, ale Charisma Carpenter ve svých 45 vypadá přímo bombasticky a taky tomu kocourkovi, který aspiruje na hada pěkně zlomí kotník a namasíruje bičíkem tělo, ale šlo by to udělat tisíckrát lépe..divím se že jsem se na to vydržel dívat od začátku až do konce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že tu bude nahá Charisma Carpenter, což se poštěstilo nejen v první scéně, kde je to velmi rychlé. Poštěstilo se i dál a místy je to celkem odvážné. No, vlastně tak v jedné scéně. Jinak je to bohužel dějově hodně hloupé a je mi jasné, že to těží z "50 odstínů šedi". Škoda, že to nebylo ještě odvážnější a trochu víc sexy po delší dobu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

The Asylum a erotický film? Kuriozita. Předem upozorňuju, že film Padesát odstínů šedi, na kterém je tento mockbuster založen, jsem dosud neviděl, takže ani nemohu říct, jak moc a v čem si jsou oba filmy podobné. Vezmu to tedy čistě z pohledu dalšího zhlédnutého filmu od neslavného studia. Nepříliš prosperující a stejně ani tak šťastná MILFka, která se nechá svést sic pohledným, ale už od pohledu odporným chlápkem, který je naprosto zvrhlý a jde mu jen o to jedno. Asi o tom je první polovina filmu, kdy ta druhá se náhle raketově mění v drama a dostává se i nějaké té uspokojivé spravedlnosti, když sebou tedy do té doby hrdinka nechává pouze manipulovat a opravdu musí dojít na lámání chleba, aby se jí rozsvítilo. Scénky odehrávající se na poli realitní firmy byly těžce nezáživné, protahované. Erotické scénky vypadaly naprosto hloupě, spojené situace místy až příliš zvrhle. Ne, ne. Dát tomuto studiu do ruky jakékoliv téma znamená katastrofu, při nejlepším marnou snahu. Zde uděluji hvězdu za to, že alespoň hrdinka dobře vypadala. 15% ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama