Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

heyda 

všechny recenze uživatele

Extrémně nepovedený horor, který se tváří 3/4 stopáže jako duchařina a používá všechny možné lekačkové klišé, aby na konci překvapil asi i sám sebe a naservíroval nám jakéhosi zmalovaného, tak trochu groteskního smradlavého podnájemníka. Škoda, že režisér nepřistoupil na variantu, že hororový divák není blbý divák. Mohl jít s pravdou ven už na začátku a naservírovat nám zajímavý thriller. Takhle je z toho směšný brak, který nemá s příběhovou ani hororovou kvalitou nic společného. 20% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem. Niektoré momenty sa po strašidelnej stránke celkom vydarili a jedna či dve ľakačky aj zafungovali, ale celkovo som čakal niečo lepšie. Síce ono sa už v tomto hororovom subžánri niečo inovatívne len ťažko hľadá, no predsa len som čakal niečo zaujímavejšie ako len jedného popleteného emáka na povale. Slabší priemer. 55/100 ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Kopírka pardáního The Boy, tentokrát ale o dost chudší a nudnější. Co čekat? Příběh je nudný a nezajímavý, postavy ploché a herečka v hlavní roli? Příšernost na úrovni Megan Fox. Konec jsem tušil tak nějak od půlky. Navíc posledních 15 minut místo toho abych byl napnutej jsem se jenom pousmíval(hlavně nad blbostí otce). Je to srajda kterou jsem viděl asi před měsícem ale díky nevýraznosti jsem na ní i zapoměl. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa presťahuje do domu, ktorý získajú za nezvyčajne výhodných podmienok. Tešia sa na nový začiatok, ktorý potrebovala hlavne ich mladá dcéra. Tá je prvou, ktorej sa po príchode do domu niečo nezdá. Počuje zvláštne zvuky a naviac ju otravuje slizký sused. Nepotrvá dlho a rodina zistí, že spolu s novým domom kúpila aj všetko, čo sa v jeho vnútri skrýva. - Mám velmi rád tieto horory, ktorým sa v deň, kedy sa stanú dostupnými, kvôli slabému posteru alebo nezaujímavej téme vyhnem, ale podla hodnotenia zistím, že to asi nebude až také zlé. A Crawlspace vôbec zlý nebol. Ženské obsadenie je sympatické, pričom Erin Moriarty na to, že je to jej hororový debut, pôsobí dosť ostrielane. S mužmi to je slabšie a otec trochu kazí tú sympatickú rodinku, ale zase ho príjemne nahrádza hororovo velmi aktívny záporák Ronnie Gene Blevins. Tempo je úplne ideálne, takže atmosféra postupne hustne až po pekné klaustrofobické finále, ktoré je napriek tomu, že divákovi už musí byť jasné, čo sa deje, stále zaujímavé. Technicky je to zvládnuté parádne a hlavne hudba je pekne skomponovaná. Záporák vyzerá nepríjemne aj bez výraznejších zásahov maskérov, ktorí sa však mohli viac činiť v oblasti gore a pridať trochu tej chutnej červenej tekutiny. Hodnotenie v posledných týždňoch pekne stúpa a je presne v takých percentách, v akých si tento horor zaslúži byť. + Ronnie Gene Blevins + herečka z Ouija + herec z The Diabolical + herec z A Haunted House 2 ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli je to jen pro účely intruzních filmů, nebo ti američtí budovatelé opravdu dělají tak velkorysé technologické přepážky, že se jimi nejen protáhne škaredá zpruzená prdelatá šestnáctka, ale i kdejaký úchyl. Jinak po pičoidním Dz Bojovi další bezskrupulózní vykrádačka jedinečného Dz Paktu, kde to tentokrát místo mimořádně oslizlého a strašidelného masouna dává nepoučitelné středostavovské famílii sežrat Střihoruký Edward. Ale nevadí. Pokud člověk přežije prvních dvacet minut, ze kterých by hrůzou jeblo leda tak kompulzivní hospodyňku, protože se jí kvůli těm věčně pootvíraným skříňkám práší do linky, tak to pak ten chcípák rozpeče pěkně naprudko, a to včetně osvěžujícího heavyendu, tudíž se dá to plagiátorství se zatnutýma očima a přimhouřenýma zubama i velkoryse odpustit. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama