Reklama

Reklama

Těžko zabráníte vstoupit něčemu, co už je dávno uvnitř. Michael Vartan, Erin Moriartyová a Nadine Velazquezová hrají v hlavních rolích vdovce, jeho dcery a nové ženy, kteří jsou připraveni začít nový život poté, co se přestěhují na poklidné předměstí. Když se ale kolem nich začnou dít podivné věci, vyjde najevo, že s jejich zdánlivě dokonalým domovem něco není v pořádku. Něco, co se skrývá uvnitř domu a v jeho zdech. Jakmile odhalí smrtící tajemství svého nového domova, riskují, že se stanou další kapitolou jeho děsivé historie v tomto psychologickém thrilleru, který vás přiměje dobře zvážit, kam se příště nastěhujete. (HBO Europe)

(více)

Recenze (117)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla nečekaná bomba. Staženo na rychlo jen proto, že zaujal popis a hodnocení. Ze začátku se mi sice chtělo spát, protože už byla hluboká noc, ale tenhle film mě hodně rychle vytáhl za vlasy a mrštil se mnou po hlavě do děje a vcucnul mě jak špagetu. Rozjezd je velmi rychlý, atmosféra houstne, kolem se děje hodně divných věcí a nevíte, která bude ta hlavní. Je to hodně nepříjemné a po dlouhé době jsem měla uvnitř sebe fakt strach. Závěr je nepředvídatelný mazec, prostě po dlouhé době fakt precizní béčko. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Aj keď tomu nie je tak dávno, čo som videl film The Boy a ktorému je Within až príliš podobný som si film užil. Ničím výnimočný herci dodávajú filmu príjemnú atmosféru a aj keď je úvodných 20 mnút pomerne nudných, zvyšok filmu je príjemným prekvapením a drvivú väčšinu ľudí, ktorým béčkové horory prirástli k srdcu tento film bude určite baviť. Zdá sa, že ešte chvíľu nás pri kopírovaní podobných filmov budú mať režiséri čím prekvapiť. Možno je to aj vďaka filmovému deficitu posledných dní že film hodnotím nanajvýš kladne, určite by však nesklamal ani za iných okolností. Príjemné prekvapenie. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli je horší být v domě, ve kterém straší, nebo v domě, ve kterém straší zpruzená puberťačka. Nepříliš originální Within přichází s kombinací obojího.. Úvod se stahováním přikrývky, kutálením předmětů, posunutým nábytkem, upgradem bubu momentu se zavíráním dveří ledničky (teď je moderní, že za nimi nic nevybafne) a jednou falešnou stopou v podobě úlisného zámečníka s koly potu pod pažemi sebou přináší pouze otřepanost, načež děj předpisově přijede na křižovatku ve tvaru T. Nadpřirozeno vlevo, sociopatický zazdisráč vpravo. Zvolená odbočka sice přinesla bezútěšný konec, ale taky kopu nelogičností, oběti nabíhající si tupě na nůž (i obrazně) a poněkud směšné, vetřelce připomínající chrčení Střihorukého Davida. Devět z desíti lidí pod schody spíše doporučuje novozélandský Housebound.. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rodina s lehce problémovou dcerou se přestěhuje do baráku, který má jistou minulost a v tom baráku někdo, nebo něco je. Takže na první pohled kýč jako prase a upřímně řečeno ani na druhý se nejedná o nic objevného. Claydon se sice snaží už na začátku diváka trochu zmást, ale na to mu nikdo nemohl skočit a tak se asi tak dvě třetiny filmu nic moc neděje, pokud člověk nepočítá nějakou tu staženou peřinu nebo siluetu rýsující se za sprchovou zástěnou. No ale jakmile se objeví záporák v celé své kráse, tak získává film na obrátkách a samotné finále bylo výborné, takže nakonec panuje relativní spokojenost. Ale i tady to zavání promarněnou příležitostí. Nicméně od minula se Claydon viditelně zvedl, tak snad to bude pokračovat. 60% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Vyklubal se z toho docela solidní slasher, v druhé polovině už to bylo slušně rozjeté a mělo to i atmosféru a celkem dobré herce, zvláště ženy jsou kočky. Dějově je to zajímavé což mě připomíná, kdyby si v USA stavěli baráky pořádně z cihel a ne z překližek, pak by neměli domy samé díry jak v ementálu a nemuseli mít nezvaný nájemníky. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama