Reklama

Reklama

Recenze (9)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénář je jeden velký chaos… co má kovboj zase za problém? Přijde mi jako kdybych přeskočil epizodu nebo co. Epizodu pozvedává prakticky jen scéna na mostě a to co se děje potom. ()

Reklama

wesi96 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. (Spoilery) Bohužel jsem věděl co se stane v téhle epizodě kvůli spoilerům, ale nevěděl jsem jak. A když jsem to viděl, tak jsem si nejdřív říkal.. "jako vážně?" "takhle zabijí jednu z nejsympatičtějších a nejlepších postav celého seriálu?" Chápu, že herec chtěl odejít, ale tvůrci mohli přijít s lepší smrtí než okopírovat tu Nickovu. Ve výsledku epizoda dobrá, líbí se mi jak Fear úplně nepochopitelně vyletěl nahoru se svou 6.sérií a jen tak dál! Jen ještě doladit ty smrti. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je síla, po pauze přichází další díl FWD, který celou ságu WD posílá níže. Nebýt tak široké fans základny WD, tak seriál dávno skončil. U FWD se nebojí poslat kohokoliv na smrt a i oblíbené postavy. Měli jsme tu čest se přesvědčit několikrát. Uvidíme jak se bude pokračovat dál, ale zatím fantastický rozjezd druhé poloviny šesté série. ()

Doomcourier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERY: Prvních 20 minut mně to připadalo dost chaotické, ale pak už to bylo lepší. Johnův charakter v téhle epizodě nějak nedával smysl. John byl vždycky optimista a najednou se chce zastřelit? Nějak nechápu, proč tvůrci na jeho smrt nevymysleli nějaký lepší nápad. Vlastně jen zkopírovali smrt Nicka a o dvě série později to využili znova (Oba byli důležité postavy a oba byli zastřeleni docela nedůležitými dětskými postavami. Dokonce u obou hrála stejná hudba). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě zazní píseň „To Believe“ od The Cinematic Orchestra feat. Moses Sumney. (Duoscop)

Reklama

Reklama