Reklama

Reklama

Vlak do Pusanu

  • Jižní Korea Boosanhaeng (více)
Trailer 1

Rozvedený Seok Woo (Yoo Gong) je workoholikem tělem i duší. Své malé dcery Soo-an (Soo-an Kim) si tak příliš neužije. Nyní má Soo-an narozeniny a za každou cenu si přeje navštívit maminku. Seok Woo souhlasí a společně se tak vydávají rychlovlakem ze Soulu do Busanu. Vlak je téměř připraven k odjezdu, jenže na poslední chvíli do něho naskočí nezdravě vypadající dívka. Stačí jedno kousnutí a následkem domino efektu během pár minut většina pasažérů zmutuje v krvežíznivé zombies. Pro ty zbývající právě začíná holý boj o přežití. (Psychor)

(více)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Už jsou i české titulky.

Tedy udělal jsem si v nich u sebe pár úprav, ale jinak jsou aspoň pro mě, celkem v pohodě.

na příspěvěk reagoval Nikar

Uživatel SlovakiaFan smazal svůj příspěvek.

Oxymoron5

Oxymoron5 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Film jsem stáhl a titulky asi troje a jedny z nich sedí parádně..korejsky neumím, takže nevím, jak moc jsou přesné, ale co jsem v polovině filmu, tak si nemůžu stěžovat.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Jako upřímně těším se i na nějaký africký zombie film, kde budou jenom černoši. Páč má to fakt sílu! Nečekal jsem že asijskej film bude mít někdy přednost v tom, jak jsou nám evropanům fyzicky odlišný!!!! Což 100 % umocňovalo strašidelnou a odpornou atmosféru. Každopádně mám jasno, když mě má zabít  zombík, ať je to bílý blonďák s modrýma očima, nebo bílá blondýnka! Nebyl bych pak tak vystrašenej k smrti!

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Hm to jsem nějak přidal :D Prostě ten vzhled Zombie působí drsně, ale vyloženě končetiny a urvané hlavy tam nejsou no, ale uvidíš sám .. :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

EvilPhoEniX

navíc jak píšeš ve své recenzi (je výborná) tak . Story 7/10, Atmosféra 9/10, Gore 5/10, Vizuál 8/10, Akce 10/10, Napětí 10/10,Humor 4/10. Zábavnost 8/10, Lekačky 5/10. 85%

 

 

takže je to na polovině, takže něco tam musí bejt, sem si říkal 

na příspěvěk reagoval EvilPhoEniX

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jo tenhle kokot to napsal, tak je potom jasný 

 

 

nezdravě vypadající dívka.

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Není .. :) Vypadá to podobně jako ve World War Z. Zombie jsou třeba od Krve, ale když se do někoho zakousnou, nevidíš krev vyloženě stříkat, což je u mě jediná výtka ve filmu, jinak to je našláplá jízda.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Lacike

Asijská hororová kinematografie za tou americkou či evropskou skutečně výrazně zaostává. To mohu jako zdejší hororový expert spolehlivě potvrdit.

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ja som videl par tych traapnych volovin typu Ring a Grudge s tymi komickymi diecatami, ktore maju byt akoze strasidelne. Ostatne zanre ma bavia.

Související novinky

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

Tvůrce Vlaku do Pusanu bude točit pro Netflix

27.04.2020

Režisér korejského zombie hitu Vlak do Pusanu z roku 2016 Sang-ho Yeon chystá pro Netflix novou animovaní sérii. Ještě letos by měl režisér přivést do kin pokračování svého zombie hororu pod názvem… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama