Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hororová komedie v nejlepší tradici 80. let. Keith a Vic jsou dva mladí přátelé, kteří víc než po čemkoli jiném touží po vstupu do studentského bratrstva. Podmínka je jasná, musí pro své budoucí kolegy sehnat na večer prvotřídní striptérky. Avšak co čert nechtěl, bar, který si mladíci vyberou pro uskutečnění svého plánu, je toho večera plný upírů. Z mladické nerozvážnosti se rázem stává boj o holý život a to i navzdory faktu, že smrt tu vlastně není až taková tragédie. (Řitka video)

(více)

Recenze (19)

Han22 

všechny recenze uživatele

Tady asi trošku nadhodnotím. Vamp je hororová komedie, která není moc vtipná ani moc napínavá. Ale číší z ní 80s pohoda i celkem originální přístup k upírům. Místo zatuchlého zámku se odehrává v pulzujícím nočním městě, kde upíři ovládají strip club a sexy upírky v čele s nejošlivější ženou na světě Grace Jones likvidují lidi, kteří nebudou nikomu chybět. Navíc jsou tu povedené masky (Grace je hnusná i bez ní, ovšem s maskou to má grády), originální likvidace upírů a povedený závěr. Co nechápu jsou ty filmový striptýzy, kde se holka ve finále vůbec nesvlíkne, co to jako má být? ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Vamp je výrazně stylizovaná hororová komedie o partě studentů, kteří vyrazí do zaplivaného striptýzového baru, který je ale k jejich smůle plný upírů. Tvůrcem filmu je Richard Wenk, známý to scenárista některých velmi výrazných akčních filmů posledních let (16 bloků, Equalizer I a II, Expendables 2). Výtvarná stránka, využívající pastelově barevného jakoby neonového nasvícení, tomu dává ten správný 80's feeling a zároveň v lecčems vyrovnává jinak chatrný dojem z poměrně rozmělněného děje a předvídatelného scénáře plného suchého humoru (ten není na škodu). Pokud však hledáte nenáročnou upíří teenagerskou komedii ve stylu Noci hrůzy Toma Hollanda, jste na správné stopě. ()

Reklama

moviefan4 

všechny recenze uživatele

Bravo! Tlieskam a som mega spokojný s tým čo som videl. Perfektný horor s tou naj atmoškou a to z 80tych rokov. Herci boli mega skevlí a dobre sa na nich pozeralo. Dej bol tiež mega zábavný a stále sa niečo dialo, takže tu nebolo žiadneho hluchého miesta. Scénar bol dobre odvedený a hudba totiež. Naozaj plalec hore a usmev na tvar. Takéto dobré horory za nievždy vidia. Za mňa by mal byť VAMP v červenom a nie v modrom! ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Horor to rozhodně neni a bohužel to moc nefunguje ani jako komedie. Nicméně to zase neni vyloženě špatný, spíš bych to očekával třeba v Příbězích ze záhrobí, ale na to je to zas moc dlouhý. Ani nevim, komu bych tenhle film doporučil. Snad jako odpočinkovej film, u kterýho se opravdu nechcete soustředit, takže u kvalitnějšího filmu byste mohli o něco přijít. S tím jsem k tomu přistupoval a tak jsem vlastně ani nebyl nijak sklamán. ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na to náhodou díky klipu "Wurm" od Pole, kde mě zaujala keitharingovská Grace Jones (btw. ho jsem si v titulcích nevšiml, zato tam byl napsanej Andy Warhol). No a už je jasný, kde Tarantino a Rodriguez kradli nápady při "From Dusk Till Dawn". Tady je to samozřejmě v 80s naivní/laciné/nablblé verzi, kde je potřeba vypnout hlavu, neřešit děj a jen se kochat interiérama, kostýmama, konstantním jedovatým růžovozeleným nasvícením atd ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama