foto

Greg Lewis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Hop
2004 Deník princezny 2: Královské povinnosti
2003 Gentleman B.
2002 Zabijákem proti své vůli
2001 Backgammon
Deník princezny
Svět podle Prota
Velké průšvihy Maxe Kyblíka
2000 Mars and Beyond
Spin Cycle
1999 Eating L.A.
Karlův pohřeb
1998 Centurion Force
1996 Božská lest
Bílá smrt
Life Happens
No Easy Way
Větší než život
1995 Guns and Lipstick
V dobrém i zlém
Vládce podsvětí
1994 Motorkářský gang (TV film)
Prehysteria! 2
1993 Americký kickboxer II
Dark:30
Marilyn a Bobby (TV film)
Waiter, The
Zachraň mě!
1991 Frankie a Johnny
1990 Bláznivý exorcista
Fešácký kriminál
Sporting Chance (TV film)
1987 Běžící muž
1986 Vamp
1984 Andílek
1976 Loganův útěk

TV seriály

2017 Workaholics (TV seriál)
Trainees' Day (S07E01)
2012 Bunheads (TV seriál)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Fackodání 2: Facka vrací úder (S05E09)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
2001 Three Sisters (TV seriál)
2000 As Told by Ginger (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Rumor Mill (S02E25)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sloužit a chránit (S01E06)
Malcolm & Eddie (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Hound je ve městě (S04E14)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Johnny Bago (TV seriál)
Phenom (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Top of the Heap (TV seriál)
1990 Good Grief (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Nejplatnější hráč (S05E04)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
The Munsters Today (TV seriál)
1987 Out of This World (TV seriál)
1986 Fresno (TV seriál)
1985 Misfits of Science (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
There Goes the Neighborhood (S01E03)
1982 Silver Spoons (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
It's a Living (TV seriál)
1978 In the Beginning (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Guns and Lipstick

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky