Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Hedy 

všechny recenze uživatele

Můj soused zabiják se dal do práce kterou měl dělat spíš agent 007. Vidět Zacha v roli člověka který není totální idiot bylo něco neopakovatelného (doufám že se to totiž opakovat nebude). Celý film je nemastný, neslaný a celý koncept je v podstatě už tisíckrát ohraná písnička. Sousedi se chovají normálně. Hlavnímu hrdinovi ale přijde že jsou nenormální. Vloupe se sousedům do domu kde zjistí že normální doopravdy nejsou. Nikdo jim nevěří dokud se nestane nějaký haluz kde se ukáže že sousedi doopravdy normální nejsou. Upřímně mi takový námět filmu ani tak moc nevadí kdyby se tam stalo něco co by mě alespoň něco co mě překvapí. Místo toho jsem viděl takovou tu klasiku která neurazí. Za mě tedy 3 hvězdy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na margo tejto typickej americkej akčnej komédie zahlásiť len jedno. A to, že si až také vlažné komerčné prijatie nezaslúžil. Nieje to síce niečo, na čo by sa stáli v kinách fronty ( na to je tam málo ,,mládežníckych,, motívov ), ale podobne je ho aj škoda iba na nejaké upršané nedeľné poobedie. Sympatická, kinetická, magnetická. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Tu je krásne vidieť že ak sa snaží Galifikanakis hrať človeka čo netrpí mentálnou retardáciou je to jednoducho nuda a stráca sa všetok jeho šarm. Priznám sa, že som sa pár krát zasmial ale to na film, ktorého podtitulom je "komédia" jednoducho nestačí. Na druhú stranu Gal Gadot je neuveriteľná samica a dokázala všetku pozornosť strhnúť na seba. Čo je pre mňa síce dobré ale pre film je to veľký mínus. Ak by som sa chcel pozerať na oblé tvary pustil by som si porno. Zrejme ma film nezastihol optimálne naladeného a tak sa mu pokúsim dať v budúcnosti ešte šancu. 31% ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem měl pocit, že sleduju patnáctou kopii VHS s dabingem jednoho člověka, kde jde o nekvalitní obraz Mr. and mrs. Smith. Dokonce i Gal Gadot mi evokuje podobu A. Jolie. Ale to neznamená, že je to teror, jenom nuda a žalostně nevtipné, nevidět ve stejný den Sousedy 2 (kde jsem se, překvapivě, smál), dám klidně 3*. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná akční komedie, kterou drží těsně nad vodou jen sexy dvojice Gal Gadot - Isla Fisher. Jinak je to předvídatelná nuda plná slabých dialogů a nezajímavých scén. Obsazení Zacha Galifianakise do role usedlého manžela, kde nemá prostor projevit svůj komediální talent, nebylo dobrým rozhodnutím. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)
  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)

Reklama

Reklama