Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ke sledování filmu mě přimělo velmi slušné obsazení (kam nepočítám Zacha G.) a nebyl jsem zklamán. Nešlo sice o žádné veledílo, ale byla to pohodově odpočinková komedie, u které divák nemusí zrovna příliš přemýšlet, ale lehce se pobaví a oddechne si. Jon Hamm a Isla Fisher mě celou dobu bavili, takže jsem nebyl nespokojen. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Super komedie, trochu akce a vtip. Kombinace, která mě fakt baví a obě herecké dua jsou skvělé. Dostatečně praštění Zach a Isla jsou skvěli. Jon Hamm mě ještě nikdy nezklamal a Gal Gadot dali do role, kterou taky zvládla parádně.. všechno do sebe zapadlo, že je vlastně jedno jak stupidní ten příběh a zápletka může vypadat. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s námětem, po kterým američtí filmaři sahají nejčastěji, takže už jsme ho mohli vidět v několika verzích. Bohužel tahle verze se mi moc nelíbila, spíše mě nudila. Je tam már momentů, kdy jsem se pousmála a bavila se, ale těch je opravdu na celý film velmi málo. Gal Gadot a Isla Fisher byly úžasné a obě jsou neskutečně nádherné, jejich filmový partneři jim jen sekundovali, ale ani samotné holky to nedokázaly utáhnout a je to škoda. ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná akční komedie, kterou drží těsně nad vodou jen sexy dvojice Gal Gadot - Isla Fisher. Jinak je to předvídatelná nuda plná slabých dialogů a nezajímavých scén. Obsazení Zacha Galifianakise do role usedlého manžela, kde nemá prostor projevit svůj komediální talent, nebylo dobrým rozhodnutím. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Tu je krásne vidieť že ak sa snaží Galifikanakis hrať človeka čo netrpí mentálnou retardáciou je to jednoducho nuda a stráca sa všetok jeho šarm. Priznám sa, že som sa pár krát zasmial ale to na film, ktorého podtitulom je "komédia" jednoducho nestačí. Na druhú stranu Gal Gadot je neuveriteľná samica a dokázala všetku pozornosť strhnúť na seba. Čo je pre mňa síce dobré ale pre film je to veľký mínus. Ak by som sa chcel pozerať na oblé tvary pustil by som si porno. Zrejme ma film nezastihol optimálne naladeného a tak sa mu pokúsim dať v budúcnosti ešte šancu. 31% ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia, predovšetkým v meste Atlanta. (MikaelSVK)
  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)

Reklama

Reklama