Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Klára oznámí Kubíkové, že svatební dort pro Sabinu a Juniora nezačne dělat, dokud jim Lázeňský dům nezaplatí dluh. Kubíková se dušuje, že to není možné a že vše prošetří a vyhodí účetní, která za to určitě může. Sabina se na svatbu moc těší a v Cukrárně se kamarádce chlubí prstenem od Juniora. Ale zapomene ho tam a Veruna ho nešťastnou náhodou rozbije. U zlatníka se pak dozví, že se v žádném případě nejedná o pravý šperk. Informaci si Klára s Verunou nechají pro sebe. Na povrch vyplyne i další lež. Kubíková žádnou účetní nevyhodila, ta dokonce před půl rokem odešla sama, protože nechtěla falšovat účetnictví. Vypadá to, že Kubíkovi nepatří mezi boháče, jen si na ně hrají.

Renáta přemýšlí, jak zařídit, aby Trébl jako svatební dar přepsal hotel na Juniora. Kubíková ji totiž oznámila, že oni Sabince Lázeňský dům přepíší. Jako cestu vidí Juniora. Donutí ho, aby před Tréblem sehrál scénku. Trébl se snahou Juniora baví, ale nedá na sobě znát, že pochopil. Když se přímo zeptá Leoše, zda si všichni přejí, aby před svatbou přepsal hotel na Juniora, Leoš se jen diví a přizná, že o ničem neví a že si to asi Trébl špatně vysvětlil. Renáta se pak může vzteknout a Leošovi vynadá. Její plán kvůli němu nevyšel. Ale večer se u nich objeví pobavený Trébl a oznámí jim, že hotel na Juniora přepíše.

Blíží se Bédův návrat a Malvína prosí Jardu, aby se snažil a nešel s Bédou hned do konfliktu. Proto Jarda raději mizí do svého pivovaru, když se Béda objeví a předvádí Mance kytaru, kterou si přivezl ze svého bytu, protože by ho jinak musel praštit. Béda večer baví hrou na kytaru celou hospodu a Jarda jde raději spát. Ráno je v lokále první a Bédovu kytaru tajně rozladí. Pak se mile Bédovi omluví, že večer odešel a navrhne mu takové malé vystoupení. Vystoupení je velký trapas a Bédovi je jasné, že je za tím Jarda. Válka je vyhlášena. (TV Prima)

(více)

Reklama

Reklama