Reklama

Reklama

Tomboy: Příběh pomsty

  • USA The Assignment (více)
Trailer

VOD (1)

Když se nájemný vrah pobere a zjistí, že prodělal operativní změnu pohlaví, začne hledat lékaře, který operaci provedl. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Visáč 

všechny recenze uživatele

Generický thriller s neotrelou zápletkou, ktorej potenciál zostal nevyužitý. Akcia skratkovitá a nezaujímavá. Michelle Rodriguez typovo skvele obsadená, ale to je asi tak všetko. Inak je to čistá straight-to-video šmíra, vhodná ako záplata do nočného vysielania káblovky. Dve veci upomínajú na filmársky jazyk Waltera Hilla: titulok "A Lone Wolf film" a komiksovo štylizované prestrihy á la obnovená verzia Warriors. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Michelle Rodriguez s nalepeným plnovousem někdo uřízne penis a přišije prsa a ona touží zjistit kdo. Byl to pan Monk, protože nádobíčko nebylo dole symetrické? Nebo doktor Riviera ze Simpsonů, co píchá před zákrokem anestetikum sobě namísto pacientovi? A nebo snad Ripleyová, co vizáží začíná připomínat palubního androida? Powers Boothe kdysi řekl, že každý film který kdy Walter Hill natočil, je western, akorát to lidé neví. I přes ten motiv pomsty tohle nebyl western, ale sračka. Sympaticky bizarní, ale pořád sračka. Citoval se tam Poe a já viděl na římse havrana s přešitou kloakou, jak řve: „Nevermore! Nevermore!“ I Sigourney chtěla v závěru ukázat všem, co vydrželi až do konce, že jsou jedničky, ale prostě to nešlo.. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Tento smínek je naprosto ukázkovým případem promrhaného potenciálu. Skvělý a neotřelý nápad, slušné herecké obsazení a výsledk absolutně na houby. Nudné, bez jakékoliv gradace, atmosféra jak ve frontě na nový řidičák, dialogy zoufalé a akce pomálu. Přitom by se z toho dalo vytřískat mnohem více. V tomto případě jsem opravdu dosti zklamaná. za mne jedna a půl hvězdy, tedy 30% max. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když mi na začátku ukázali fousatou Michelle Rodriguez s ochlupenou plochou hrudí a přilepenym pérem, vyprsknul jsem smíchy a přestal brát film vážně. Prostě to nešlo. Pochechtával jsem se pak prakticky po celou stopáž. Ostatně ono mi ani nic jinýho nezbejvalo, protože akce stojí za prd a všechno ostatní taky. Že se Michelle párkát ukázala nahoře bez je asi to jediný, co stojí za zmínku. 10% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

No ty vole. Michelle Rodriguez jako akční hrdina. Ano, ne hrdinka, ale akční hrdina! Zpočátku i s pinďourem. Tohle je přesně ta blbost, u níž vám vlastně ani nevadí, že je to blbost na entou a v klidu to dáte. Už pro ženské postavy a tu bizarnost námětu (a jeho zpracování). Naprostá blbost, kterou už si s největší pravděpodobností nikdy nepustím, ale jsem rád a nijak mi nevadí, že jsem to viděl. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama