Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když dvouvaječná dvojčata zjistí, že jim jejich matka celá léta lže o jejich údajně zesnulém otci, vydávají se na cestu, aby ho našli. (Freeman Ent.)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (40)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Hlavní dvojice né, že by mi byli uplně nesympatický (koneckonců Wilsona jsem viděl po hoooodně dlouhé době rád), ale asi mě nebavily jejich charaktery. Zde jasně vítězí vtipem vedlejšáci aka JK Simmons, Walken, Rhames..ty mi aspon trochu pozdvihly koutky..jinak dost nemastná neslaná komedie. Dvě s odřenýma.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Owen Wilson a Ed Helms v sobě rozhodně mají komický potenciál, což se i projevilo v některých scénách, ale tahle cesta za hledáním vlastního otce prostě nevyšla. Je to zdlouhavé, hraje se na výkony herců ve vedlejších rolí, ale bez toho, aby jim scénář dal něco zajímavého. Další špatná, skvěle obsazená americká komedie. ()

Reklama

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Father Figures mě opravdu příjemně překvapil. Trailer mě sice zaujal a taky pobavil, naučila jsem se ale na trailery nevsázet. Některé scény sice byly zbytečné a některé byly vyloženě "cringe", ty příště asi přejedu rychloposuvem, celkově byl ale Father Figures vcelku vtipný film se skvělou zápletkou, že se divák neměl šanci nudit. Ani závěr mi k mému překvapení nepřišel stupidní, což většinou u takových filmů bývá. Rozuzlení zajímavé a dá se říct, že i překvapivé. Hvězdičku ubírám kvůli začátku, rozjezd to sice nebyl špatný, ale když je mi při sledování trapně za samotné herce, určitě filmu nemůžu a nechci dát všech pět hvězdiček. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas nečekaně vtipné putování za poznáním, kdo je vlastně otec. Owen Wilson se mě zdál po delší době zase tak nějak správně sympatický jako v dobách své největší slávy. Za nejlepší scénku považuju návštěvu v Miami kdy Ving Rhames vzpomíná na matku našich pátrajících bratrů. Role potenciálních otců si střihly hodně zajímavé postavičky. Všem vládne Simmons. 60% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Na komédiu nie je dostatočne vtipný, na drámu nie je dostatočne vážny. Herecké duo O. Wilson / E. Helms nie je zlý, ale tú chémiu nejako nie je vidieť ani cítiť. J.K. Simmons opäť v roli, ktorá mu sedí najviac. Škoda, že sa tu objavil len na niekoľko minút. P.S.: Záverečnú aplikáciu na mobily nebudem komentovať. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama