Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (597)

halberdier 

všechny recenze uživatele

Po delší době (Conjurning 2 jsem ještě neviděl) slušný horror určený i pro široké publikum (na rozdíl třeba od nedávné Čarodějnice). Příběh není příliš originální a čerpá inspiraci z jiných a lepších horrorů (Ring, Grudge), ale dokáže nabídnout slušné lekačky a strašidelného bubáka. Především je ale dobře a originálně využit motiv strachu ze tmy a práce se světlem. Ostatní věci jsou průměrné. (7/10) ()

johnnie78 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, ale je to prostě jen další variace (byť dobře natočená) na téma strašidelného domu, kde duch (nebo co to vlastně je) rád tahá nájemníky za nohy po podlaze, mlátí s nima o zeď a shazuje je z výšky na zem. Film hodně staví na lekačkách, přičemž některé jsou doopravdy infarktové, a má takovou jakoby "kruhovskou" zápletku, která podle mého názoru byla dost ledabyle vysvětlená. Víceméně neotřelý byl způsob, jak se ducha (nebo co to bylo) v závěru definitivně zbavit. ()

TonoM 

všechny recenze uživatele

V kině po delší době shlédnut kvalitní film, výborný horor plný lekaček a napětí, žádný velký děj a zápletky prostě sázka na jistotu. Film se vytratí lehce z hlavy, ale dojmy v kině byli dobré( příšerný až hrůzostrašný český dabing)! 60% ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Dostanete přesně co čekáte od takového filmu, a co slibuje trailer. Ovšem možná tady navíc jistou dávku sebejistého scénáře, dobrých hereckých výkonů prostřednictvím sympatického ancáblu. Dále adekvátní stopáž a vcelku originální námět, byť mi to lehce připomnělo Kruh. Krapet vtipu (klíče od auta :D) a kopce lekaček, které tady prostě jaksi neomrzí, byť jsem se lekl jen jednou, jelikož už sem na to prostě odrostlá nátura. Zbytek naší posádky údajně nemohlo usnout a někteří spali se zapnutou lampičkou, ale já zabral hned i ve tmě. Takže mi to celkem rychle vyšumělo z hlavy, ale nebylo to nijak hloupé či nesmyslné, takže za mě větší spokojenost na dnešní dobu plnou domů s nenamazanými panty u dveří. ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Poměrně přímočarý horor o zlu ohrožující členy jedné rodiny. Horory moc nemusím, ale tenhle film docela ušel. Zápletka byla dobrá, i když řešení, které nakonec zvolila matka, mě napadlo už někde v půlce filmu. Bylo tam pár dobrých lekaček, i když jsem se někdy více lekl holek, co seděly za námi, ty byly jak sirény. ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Mírné zklamání. Ale fakt jen mírné. Nápad neotřelý, ale mám pocit, že nejlepší lekačky tvůrci vybouchali v trailerech. Jinak na ta smutná očka Terezky Palmerovic bych dokázal koukat ještě klidně dalších osmdesát minut. Taky potěšil výběr typově podobné matky - Marii Bello. Dokonce jsem si z upoutávek myslel, že je to jedna a ta samá postava. Ale asi jsem se neměl dívat na fotky na Googlu, kdy si Alexander Dicosi dělal selfíčko s namaskovanou Dianou. Díky cool véčku, které si ta zrůdička udělala z prstů, jsem se jí okamžitě přestal bát. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Začiatok nie zlý, ale strašidelné tiene sme už videli a nie raz. Ďalší priebeh taký jednoduchý a jednotvárny, miestami bez potrebnej dynamiky. Úprimne som sa tešil značnú časť filmu na koniec. Aktuálnych 73% je číry nezmysel, snímok je prepadák. Ale pointa je pravdivá... Diany sú mrchy. ()

argo.smile 

všechny recenze uživatele

Parada, dlho som si tak nevydychol na konci filmu po polnocnej premiere. Herecky zvladnute na jednicku, bubak v zenskom podani bola pekna mrdka, ktora ma v par scenach zastihla nepripraveneho a spocitala mi to krasne ako uroky v banke ... ()

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle jsem se opravdu těšil, protože trailer byl dost zajímavej. Ale nakonec jsem dostal jen poloviční potěšení, než jsem čekal. Bubákovský scény s "duchem", jsou fajn, ale film nedovolí se tý potvoře víc rozjet. A co navíc, nakonec jí ještě tu bubáckost sníží. Jako celek, se mi film určitě líbí, ale protože to neni tak moc BUBU, jak jsem se těšil, čímž se opět potvrdilo pravidlo, že občas trailer pojme veškerý parádní scény z celýho filmu, tak nemůžu za sebe dát víc, jak 2,5*-3*. Takže za mě 3* a DOPORUČUJU ()

Merenre 

všechny recenze uživatele

Horor komplětně postavený na "lekačkách" nicméně opravdu podařených. Filmu chybělo víc mrtvých a přitlačit na temnost a napětí...takhle to nakonec vyznělo až moc krotce...pořád sem měl totiž dojem, že vlastně nikomu nicmoc nehrozí. Obtěžující je také nedotaženost po "technické" stránce (jaktože může ta potvora někdy provést nebezpečný výpad ve skoro plně osvětlené místnosti jenom z malého koutku stínu a jindy se v naprosté tmě neodváží na osobu s baterčičkou apod.), ale to už bych moc rýpal. ()

axcris 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie. U mňa tento typ ”horroru“ nemá vôbec žiadne miesto. Nielenže som sa absolútne nevedel dostať do klišéovitého deja ale nebolo sa ani možné vcítiť do postavy. Do akej? Možno, že sú sympatické, ale nie charizmatické a zaujímavé. Horory v týchto časových podmienok treba naozaj vyberať veľmi obozretne. Určite si veľa ľudí bude pochvaľovať ako splnilo účel. Veď to predsa postačuje od slanej jednohubky, ktorú vygrcáte hneď potom, ako Vám ju niekto napchá do hrdla. Áno, Lights Out ma vystrašil. Bohužiaľ všetkým čím nemal. ()

Maraboy 

všechny recenze uživatele

Tmy se asi někdy bál každý a tak umí navodit dobrou atmosféru že cosi na nás čeká ve tmě, občas dobré lekačky nicméně příběh slabší. 60% ()

PamPero 1 

všechny recenze uživatele

Kraťasy od Sandberga jsou daleko zábavnější a lepší, jak celovečerák, který navíc přichází se stejným konceptem. Tady máme navíc akorát minuty a slabý příběh, plus má Sandberg zvláštní talent na hrozný casting. Potěší snad jen hardcore fanoušky. ()

Katjushkator 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy. Více bohužel nemohu dát. Z filmu se mi líbilo jen prvních deset minut, které mi ale byly představeny již v traileru. Očekávala jsem mnohem více. Děj je prázdný jako peněženka po pátečním tahu. Hlavní hrdinka mi je bohužel nesympatická a i když mám děti v hororech velmi ráda, tomuto chlapci jsem strach vůbec nevěřila. Opravdu špatný herecký výkon. Jdu si do sklepa pro okurky a vůbec se nebojím. ()

serdehelan 

všechny recenze uživatele

Úvodná scéna výborná, ukázala zaujímavý nápad na ducha. Následne už sa hralo podľa klišé, odkukávalo hlavne z ázie: Silent Hill, Kruh a pod. Čím viac sme ducha videli, tým menej strašidelný bol až to ukotvilo v úplnom priemere. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Ocekavana pecka na zaklade dvouminutového videa z youtube se bohužel uplne nekona. Bubaci v temnote jsou precijen o uroven nize nez Wanuv The Conjuring 2, který tomuto horurku predchazel, a to jak z te priposravaci stranky, tak celkove dejove, technicke i herecke vyzivnosti. Je to slusna skupina B, ale pokud chcete nakouknout do Acka, rozkliknete režisérskou kresli samotného Wana. ()

KorenGeorge 

všechny recenze uživatele

Poměrně tuctový horor o jedné rodině pronásledované děsivým přízrakem. Celkem napínavé to místy bylo, herci zahráli sympaticky, hlavní bestie velmi odpudivá a u jedné lekačky, ač jsem ji čekal, jsem si málem úlekem uchcal. Toť bohužel vše. I přes krátkou stopáž se povětšinou jedná o o utahanou nudu, dialogy nijak zajímavé a chování postav místy naprosto iracionální (ne že by to v hororech nebylo pravidlem). Závěr nijak negraduje a vyšumí poklidně jako zážitek z celého filmu. Podobných kousků už vzniklo plno a podobně ladění Sinister a Conjuring převyšují Ligts out ve všech ohledech. Milovníci hororů však budou potěšeni. ()

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama