Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (597)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu je jasné, že čekat jakákoli překvapení je docela zbytečné. Ale to nakonec vůbec nevadilo. Děj je takový hezky přímočarý a nechybí některá klasická klišé typu sanatorium, elektroléčba apod. Skoro bych řekl, že to celé působí tak nějak osmdesátkově, nebýt samozřejmě té tuny lekaček. Celkově má film jakési roztomile přiblblé kouzlo a jsem rád, že ve výsledku předčil má nepatrná očekávání. A už se těším na dvojku: Zhasni a Zemřeš: Zrození Zla. (kino) ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4,9miliónaTržby USA $67,268,835Tržby Celosvetovo $148,868,835Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,576,446Tržby za predaj DVD v USA $3,186,965║ na prekvapenie po technickej stránke to je zvládnute dosť dobre, má to svoje napätie a dobré lakačky, herci ani moc neprehrávajú vo svojich úlohách a naivita len na hrane, slušný priemer /60%/ ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Za poslední dobu konečně kvalitní horor. Sympatická hlavní herečka taky velký plus, stopáž tak akorát, lekačky fungují skvěle, a že jich je taky dost. Příběh je taky super, čekal jsem ke konci na nějaký epický zvrat, který sice nepříšel, ale i tak fajn horor za poslední dobu možná jeden z nejlepších ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Škoda toho poňatia čoby radovej žánrovej jednohubky, pracujúcej s ohranými klišé, so stopážou komédií s Lesliem Nielsenom. A škoda slabého rozpracovania postáv. Zrúda Diane má väčší potenciál, sama o sebe je desivejšia než ktorýkoľvek výjav z Wanovych režijných majstrštykov. Scény s ňou sa vyvinú z priebežného mravenčenia do veľmi intenzívneho finále. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Taky se vám stává, že vidíte povedený hororový kraťas a říkáte si, že je škoda, že to není celovečerák? V případě "Lights Out (2013)" byly mé prosby vyslyšeny a po necelých třech letech dostal mrazivý námět plnohodnotnou stopáž. Zhasínání & rozsvěcení sice funguje i nadále (jaj!), ale co je to platné, když je *SPOILER* vrčící duch psychopatické holky s nesnášenlivostí na světlo a hlasem Satana *SPOILER* tak neskutečně otravný, že je veškerý strach ta tam? ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Režisér David F. Sandberg je zvyklý si vypomáhat při produkci a vymýšlet nejrůznější způsoby, jak udělat věci jednoduše a levně. Například aby bylo vidět, jakým směrem se bubák dívá, měl mít mírně svítící oči. To by bylo jako vizuální efekt moc drahé, a tak prostě přilepil herečce na oční víčka odrazky. Některé vizuální efekty si ale dělal režisér sám. (Gypaetus)
  • Na začátku film, když si Paul (Billy Burke) na obranu bere baseballovou pálku z vitríny, si můžeme všimnout figurky, vzhledově identickou s tváří z původního krátkometrážního Lights out (2013). (Kejf.)
  • Film je natočen podle úspěšného krátkometrážního snímku Lights out (2013). (machmej)

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama