Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt, Yennefer a Ciri putují z jednoho konce Kontinentu na druhý a hledají bezpečné útočiště. Král Vizimir využije svého okouzlujícího mladšího bratra. (Netflix)

Recenze (57)

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To se mi opravdu moc často nestává, že bych už po prvních 5 minutách snímku měl potřebu začít psát recenzi ale tentokrát mi to opravdu nedá, budu tedy psát sekvencovitě tak, jak to budu vnímat. Zatím jsem tedy na minutě 5. a moje dojmy jsou následující: 1. multikulti vládne naším světem, nicméně slovanský svět zaklinačův vizuálně a koncepčně totálně mrví, ať si tvůrci ve svých obhajobách tvrdí co chtějí. 2. Geralt se tady chová spíš jako nový člen Expendables a nevědět podle názvu, na co se dívám, zaklínače z knih bych v něm zatím rozhodně nepoznal. 3.Ciri byla rovněž mentálně vykastrována a zatím se chová jako levná šlapka v pozadí devadesátkového československého panelákového dramatu (ty ruce v kapsách.. mají tam vůbec ve štábu nějakého choreografa nebo to dělají z jedné vody načisto?). 4. Všechno je čistší a nablýskanější, než kdy dříve. Jeden by si Geralta snadno spletl s Milánským modelem, nebýt ztrýzněného Cavilova pohledu, který snad zatím jako jedinou věc celému dílu věřím. 5. Scéna vypálení opuštěné chatrče arabského stylu s nesmírně dramatickou hudbou působí opravdu velice komicky a když už nic jiného, alespoň jsem se upřímně zasmál. 6. Snímky z rodinného života zahřejí u srdíčka, nicméně pečlivého čtenáře stále svrbí nepříjemné vědomí, že Ciri by tu (a v jiném prostředí) mělo být tak o 10 let méně a celá scéna tak působí trochu jako předehra pro nízkonákladové porno. 7. Elfové se samozřejmě nechovají ani trochu jako kánoničtí elfové, nemluvě o jejich vyobrazení.. 8. Geralt je zde dále vykreslován jako naprostý idiot, panic a hlupáček v područí Yennefer. 9. Zaklínač, největší odborník a stopování a lov magických monster si nevšimne obrovského Svinožce několik metrů od sebe, nehledě na to, že nedokáže vystopovat Ciri, opět jen několik metrů před sebou.. 10. Radovid zcela mimo kánon, Marigold totální jelito ale tentokrát ve špatném slova smyslu. 11.  Z knižních přemýšlivých postav je úplně komando smrti, wow.. 12. Geraltovi už nevadí portály.. super.  Celé  to působí přesně tak, jako co to je - finančně obrovsky nafouknutá parodie na původní dílo od tvůrců, kteří knižní předlohy nečetli a herní nehráli, tedy zcela ignorují kánon a snaží se jít svojí, zcela debilní a amatérskou cestou, což se jim morbidně ošklivě nevyplácí a celý seriál tak vypadá opravdu jako nepodařený larp pár zbohatlíků. Cavillův sveřepý pohled a zákulisní oddanost původnímu lore tenhle paskvil nezachrání. Jestli má být tohle ta očekávaná poslední série s Cavillem, která má spasit tuhle frašku, tak potěš koště. Hodnocení zcela objektivní a adekvátní předvedenému výkonu odpad! ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod chcem povedať, že som veľkým fanúšikom prvej série. Videl som každú epizódu mnohokrát, ale táto má od prvej sezóny veľmi ďaleko, dokonca je horšia ako druhá sezóna. Niektoré scény, ako napríklad boj so shaerraweddom, vyzerajú ako nízkorozpočtové filmy. Famózny elfský mág Francesca Findabair s Filavandrelom hľadá Dol Blathanu, ale Filavandrel v druhej epizóde žil v Dol Blathane - údolí hojnosti. Gerald, Ciri a Yennefer utekajú pred "fantastickými" červami. Mocná Yennefer stratila tvár a teraz vyzerá ako plačúca čarodejnica... Verím, že rozprávači musia byť prekliati mocným kúzlom. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože nechci zcela křivdit, tak se událo pár pozitivních změn, které bohužel celek nijak nevytrhnou z propasti žalostné bídy a podprůměru. Yennefer konečně alespoň vypadá, jako Yennefer. Taktéž hudba získala větší grády. Sem tam se dočkáme i nějaké té akce… ale celkově? Fakt teda nic moc, spíš nic. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejslabší epizoda. Nuda, žádné emoce. Jen zběsilý střih. Trapné rádoby momenty. SPOILER: jako od kdy v Zaklínači někdo bruslí na jezeře? fetování koksu? ta takových úletu je tam bohužle hrozně moc". Yen už není co bývala. Hudba hrozná. Scénář slabý. Už chápu, že chce hlavní herec odejít. Celé to spadlo do velmi slabého televizního seriálu. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapují mne negativní recenze, zřejmě fanoušci knižních předloh. Nicméně já dostal v prvním díle třetí série všechno! Středověké fantasy, krvavé řežby, nějaké to kouzlení, politické intriky i jakýs takýs posun v příběhu (byť to je to hlavní, na čem by se mělo zapracovat, některé pasáže byly zmatečné). Líbilo se mi ztvárnění vztahu mezi Geraltem a Yennefer a vlastně celková pozitivita dílu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno