Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt, Yennefer a Ciri putují z jednoho konce Kontinentu na druhý a hledají bezpečné útočiště. Král Vizimir využije svého okouzlujícího mladšího bratra. (Netflix)

Recenze (57)

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty kraaaso to je tak 200 IQ díl, že jsem vůbec nepochopil, proč furt žije ten mental co stříká oheň z rukou jako nerfka plná vody. Další otřesný díl, kde jsou hloupé dialogy mezi yennefer a geraltem. Trpaslíci na sílu, kteří nemaji na dej zasadni vliv a jsou tam jen pro okrasu, vizual pořád horší průměr a děj o ničem s retardovanyma elfama, příšernou logikou a nefungujicimi zvraty. Aspoň ta akce, kamera a Henry Cavill nějak ještě si drží tu kvalitu, když nic jiného. 4/10 ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Protože nechci zcela křivdit, tak se událo pár pozitivních změn, které bohužel celek nijak nevytrhnou z propasti žalostné bídy a podprůměru. Yennefer konečně alespoň vypadá, jako Yennefer. Taktéž hudba získala větší grády. Sem tam se dočkáme i nějaké té akce… ale celkově? Fakt teda nic moc, spíš nic. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wtf?! :) Uz uvodna scena ma pripravila na to, ze sa bude jednat o "lacnotu"... a zrejme velmi rychlo pochopim, preco Cavil s tym uz nechce viac mat. Co horelo na tych troch hlinenych domcekoch tak intenzivne? Okram par chaotickych "bitiek" a "SMS"-siek, v podobe pergamenov, ktore mame vnimat ako "iskrenie" medzi Geraltom a Yen, ponukla epizoda len deravy scenar s brutalnymi casovymi skokmi. Slabota. Ak budu taketo i dalsie casti, s rychloposuvom to dam, ale srdiecko zaboli. :) ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na úvod chcem povedať, že som veľkým fanúšikom prvej série. Videl som každú epizódu mnohokrát, ale táto má od prvej sezóny veľmi ďaleko, dokonca je horšia ako druhá sezóna. Niektoré scény, ako napríklad boj so shaerraweddom, vyzerajú ako nízkorozpočtové filmy. Famózny elfský mág Francesca Findabair s Filavandrelom hľadá Dol Blathanu, ale Filavandrel v druhej epizóde žil v Dol Blathane - údolí hojnosti. Gerald, Ciri a Yennefer utekajú pred "fantastickými" červami. Mocná Yennefer stratila tvár a teraz vyzerá ako plačúca čarodejnica... Verím, že rozprávači musia byť prekliati mocným kúzlom. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.díl 3.série. Ciri, Yennefer a Geralt putují od příbytku k příbytku, aby se jim podařilo utéct od nebezpečných pronásledovatelů, jejichž cíl je zcela jasný: Zabít je, případně přivést živé k nilfgardskému králi, otci princezny Cirilly. Během tohoto putování, jež už trvá déle než rok, cvičí čarodějka s černými vlasy svoji novou žákyni, kterou ji svěřil Zaklínač, a zároveň se pokouší znovu s ním navázat vztah s pomocí vzkazů, jež věší na vstupní dveře každého domu, jenž jim v daný okamžik tvoří domov. Bohužel, zatím, marně. Geralt prozatím není schopen odpustit ji hřích, jehož se Yennefer únosem Ciri dopustila, natož aby ji začal znovu milovat. Sama princezna se v jejich doprovodu mezitím účastní, samozřejmě v anonymitě, pro ni velmi důležitého plesu, čelí útoku skupiny Elfů a též zoufale hledá způsob, jak ovládnout svoji moc. Mezi všemi třemi to stále celkem vře, naštěstí je zde i Marigold, schopný trochu uvolnit napětí. Jen kdyby nespolupracoval s Nilfgardem (...). 55 procent, dosti slabý díl, ale zase ne natolik, abych ho přímo odsoudil. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama