Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt neochotně doprovází Marigolda na královský ples. Ciri vejde do začarovaného lesa. Yennefer se pokusí ochránit svoje svěřence. (Netflix)

Recenze (81)

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevim proč, něco mě na tom nějak prostě netáhne. Řemeslně to je slušný, koukatelný to je, už sem si zvyknul i na Geraltův hereckej projev... ale působí to na mě nějak hrozně tuctově, nezanechává to dojmy a hrozně rychle to mizí z pamětu (jakože srsly, TEĎ sem to dokoukal a stejně se musim soustředit abych si tu epizodu vybavil celou) :/ ()

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Viz Praxis: Jakožto nečtenář a nehráč se v tom už začínám konečně orientovat ;) Docela by mě zajímalo, jak bych to vnímala, kdybych už předem nezjistila, že tam jsou tři časové linie. I s touhle vědomostí jsem si až s tímhle dílem konečně ověřila, že vím co se děje, navíc jsem v průběhu boje doslova pauzla netflix a šla googlit co je to sakra the law of surprise a proč jsou z toho všichni tak v šoku, ale hele... i přes tohle mě to hodně baví a to o něčem svědčí. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Driady v reflektorom nasvietenom lese na mna posobili znacne nizkorozpoctovo. Radoby vtipny Marigold a akoze mrzuty Geralt tomu este pridali cringe. Hostina slachty z minulosti, nahanacka s Yennefer typkom s klepetnatym zvieratkom sice az tak nerusila, ako skor ta nahla zmena nalad hosti na nej. Dalej prezradzat nejdem. Vysvetlenie linie medzi Ciri a Geraltom sa tvorcom celkom podarilo, i ked bolo dost chaoticke. Vobec cela ta previazanost deja je ina ako v knizkach. Slabsi priemer. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nějak mám pocit, že to celé opravdu mělo začít až tretí epizodou. Takhle jsem si představoval Zaklínače a teprve teď do sebe vše zapadá (to jejich skákání v čase opravdu ničemu neprospívá). Vše se točí kolem hlavní postavy a ty vedlejší sekundují. Seriálu tedy nejvíce ublížila (ne)schopnost seskládat vše za sebe tak, aby i neznalý divák věděl o co jde už od začátku. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá objasní udalosti na kráľovskej hostine, počas ktorej kráľovná Calanthé dostane ponuku k sobášu svojej dcéry Pavetty od rytiera Dunyho, zvaného aj Ježko, ktorý je...to by boli výrazné spoilery. Geralt sa teda spolu s Marigoldom ocitá na kráľovskej hostine, zatiaľ čo sa Yennefer snaží ochrániť dieťa, ktoré jej bolo zverené do opatery a Ciri sa vzdeláva v elfskom lese. Najlepšie boli spracované portály, ktoré využíva Yennefer, naproti tomu hostina u kráľovnej Calanthé nebola až na tak dobrej úrovni, aby mi to vyrazilo dych, ale zrejme budú seriál inak vnímať fanúšikovia ktorý prečítali knihy či strávili pár dní pri hraní Divokého honu či Vrahovia kráľov a inak náhodný fanúšikovia, ktorý matne vedia o tom, že nejaký zaklínač je. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • V knižní předloze se Marigold (Joey Batey) hostiny vůbec neúčastnil. V seriálu tak nahradil barda Dragodara. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama