Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt neochotně doprovází Marigolda na královský ples. Ciri vejde do začarovaného lesa. Yennefer se pokusí ochránit svoje svěřence. (Netflix)

Recenze (81)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K některým momentům bych měl nějaký výtky, i tak se jedná o povedený díl, který je od začátku do konce zajímavý. Dějová linka Yennefer mi přišla promarněná, tvůrci si s tím mohli pohrát víc. Zato Geralt nezklamal. Henry Cavill je u mě čím dál tím víc oblíbenější, a jeho "fuck" a "hmm" mě nikdy neomrzí. Witcher mě baví, tak doufám, že to tak bude pokračovat. :) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v úvodu shrnu, co se mi nelíbilo. Dryády a obzvlášť paní Eithné mě převelice zklamaly, chvílemi jsem očekával, že z nejbližšího křoví vyleze Wonder Woman. Jinak bych chtěl ale tvůrce pochválit, myslel jsem si, že se na, pro příběh podstatnou, pasáž s Pavettou vykašlali a hele, jak mě příjemně překvapili. ()

Reklama

TeraBum 

všechny recenze uživatele

Viz Praxis: Jakožto nečtenář a nehráč se v tom už začínám konečně orientovat ;) Docela by mě zajímalo, jak bych to vnímala, kdybych už předem nezjistila, že tam jsou tři časové linie. I s touhle vědomostí jsem si až s tímhle dílem konečně ověřila, že vím co se děje, navíc jsem v průběhu boje doslova pauzla netflix a šla googlit co je to sakra the law of surprise a proč jsou z toho všichni tak v šoku, ale hele... i přes tohle mě to hodně baví a to o něčem svědčí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizóda, ktorá objasní udalosti na kráľovskej hostine, počas ktorej kráľovná Calanthé dostane ponuku k sobášu svojej dcéry Pavetty od rytiera Dunyho, zvaného aj Ježko, ktorý je...to by boli výrazné spoilery. Geralt sa teda spolu s Marigoldom ocitá na kráľovskej hostine, zatiaľ čo sa Yennefer snaží ochrániť dieťa, ktoré jej bolo zverené do opatery a Ciri sa vzdeláva v elfskom lese. Najlepšie boli spracované portály, ktoré využíva Yennefer, naproti tomu hostina u kráľovnej Calanthé nebola až na tak dobrej úrovni, aby mi to vyrazilo dych, ale zrejme budú seriál inak vnímať fanúšikovia ktorý prečítali knihy či strávili pár dní pri hraní Divokého honu či Vrahovia kráľov a inak náhodný fanúšikovia, ktorý matne vedia o tom, že nejaký zaklínač je. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další důležitá povídka a opět krásné zpracování. Už se budu opakovat, ale zatím je děj dost uspěchaný. Každá epizoda by se dala rozvést do dvojnásobné délky a rozhodně by netratila na kvalitách. Přesto po polovině první řady jsem s výsledkem spokojený. Herci odvádí výbornou práci, vizuální stránka má svůj ksicht a hudba je inspirovaná třetím dílem herní série. K úplné euforii toho schází málo. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • V knižní předloze se Marigold (Joey Batey) hostiny vůbec neúčastnil. V seriálu tak nahradil barda Dragodara. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama