Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt požádá o pomoc prostého barda a Yennefer pochopí, jak je Ciri jedinečná. V předvečer návštěvy císaře Emhyra v Cintře začíná atmosféra houstnout. (Netflix)

Recenze (31)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Yenn berie Ciri otvoriť bránu aby znova nadobudla svoje schopnosti. Geralt sa stretáva s Marigoldom a trpaslíkmi a vydávajú sa ich hľadať. Elfovia vzdorujú Nilfgardu. Tesaia podlieha citom a je nerozvážna. Redania špehuje všetko z diaľky. Prevedenie: Autori seriálu sa rozhodli hrať na ""Game of Thrones" ale moc im to teda nejde. Hlavná dejová linka je fajn ale tie politické hry ma už unavujú do deja vstupuje množstvo nových postáv, ktoré si ako divák neviem zaradiť a je to pre mňa mätúce. nerozumiem ani pohnútkam všetkých kráľovstiev získať Ciri a už vôbec nerozumiem prečo sa na ňu Geralt nevybodne. 35% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děvkař, chlípník, lamač srdcí a bard Marigold zachraňuje celou show seč mu síly stačí – to samý platí i o Henrym Cavillovi, který musel dokonce jednou seřvat producenty za to, že nerespektují knižní látku. A právě při sledování toho, co tu tvůrci předváděj za ultimátní shitfest, mě jímá takový zoufalství, že by mi ani nevadilo, kdyby Netflix všechny budoucí plány s touhle amatérskou parodií smetl ze stolu.... a velmi mě to mrzí. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak co teda ta šamanka chce? Aby ji zachránil? Nebo aby vynadal Yennefer? A nebo aby si teda začal všímat, co Ciri chybí? A od kdy Neneke taky umí portály? Jo aha… tady očividně na koni jezdí jen Geralt. A teda holky, když už portály došly a o chudáky koně se nemá kdo starat, když jsou všichni kolem mrtvý. Jinak hurá, mutagenní lektvar k něčemu byl, lol… Jinak, je super, že Ciri na ty chudáky koně tak myslí, že je taky přenese na druhou stranu… a co už, já jsem z toho tak frustrovaná, že si tady to srdíčko dovyliju. Chtěla bych znát ten rulíkový recept, který z ničehonic zabere ve stejnou chvíli - fakt boží! A další autentická reakce: jeee další díra! Juchů! A téhle už si i všimli! A očividně je tahle zemička fakt maličká, když všichni stihnou dorazit včas, aby se Yen dál neztrapňovala s klackem. A ejhle, zase pojednou zpátky, že je to furt baví. Babice se nám konečně taky jen nechechtá, ale dokonce hoří. Je však hustý, že do téhle doby na světě nebylo dost utrpení a bolesti, ze které by mohla čerpat. Očividně to první zaklínači a tvůrci zapomněli trošku domyslet. Jo a jak to tu furt někdo přirovnává ke GoT, ehm… tak to asi těžko. GoTko bylo totiž hell promyšlený, tady je to jen na oko jakože hrozně složitý, ale když fakt posloucháte, co říkaj… tak vlastně řeší děsně povrchní věci, které jsou o ničem. Kdyby to bylo GoT, už máme tak pátou generaci hlavních hrdinů, protože by se všichni pletichama zničili. Tohle má tedy s GoT společné to, co má tenhle zaklínač se zaklínačem z knih a her. Jak poetické, že. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre niektorých ľudí to nemusí byť najlepšia séria na svete, ale na úrovni, ktorú chceli v tejto sérii, nemôžem poprieť, že som si to užíval od začiatku do konca. Po úteku Yennifer a Ciri je ich spoločná cesta úžasná, naučiť Ciri nejaké menšie kúzla a potom spôsobiť oveľa viac škody ako úžitku ma vedie k presvedčeniu, že to bude dobrý koniec série! Geraltov otravný malý brat Jaskier, ktorý sa dostal z väzenia, bola jednoducho skvelá scéna, pesnička na to, ako ľahko odpraví strážcu, bola skvelá na pohľad. Určite boli ozdobou prvej série a byť opäť spolu, to bude skvelé vidieť. Celkovo sa mi páči, že koniec seriálu by mohol ísť perfektne z hľadiska netflixového seriálu, ale z hľadiska kníh to bude úplne iné. ()

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Při psaní komentáře jsem se na chvíli zasekla. O čem vlastně psát? Tak nějak si všímám, že opakuji neustále jedno, a to samé pořád dokola. Ale když už jsem s tím začala tak se to budu snažit alespoň nějak dokončit. Začala bych asi tím, že na rozdíl od knížky zde doufám, že už nebudeme mít s prapodivnou Nenneke tu čest a že jsme se jí už konečně zbavili. Kromě toho, že Yennefer divně zdrhla divným portálem na divné místo aby "obětovala" Ciri se prakticky opět nic tak zajímavého neděje. Děj skáče sem a tam z místa na místo stejně jako postavy. Opět nesmyslně a trošku taky nepochopitelně. Jak to všichni dělají nevím. Naštěstí Geralt, ani nevím jak, najde Marigolda kterak zakládá kapelu s hlodavci a konečně je tato dvojka opět pohromadě. Naštěstí také převážně pro dámské publikum Marigold svléká košili a je aspoň chvíli i na co koukat. Příležitost ke koupeli dá dvojici dohromady i s naší partou starých známých trpaslíků. Musím říct, že nezklamali. Já jsem za ně byla opravdu ráda, protože konečně jsem se smála, a to ne ze zoufalství ale proto, že s těmihle chlapíky je vždycky legrace. I když teda jako praví trpaslíci moc nevypadají ale co. Jen je škoda, že tady se jedná o další odklon od knížky, na který jsem se moc těšila a to sice, že výprava s trpaslíky byla tady úplně o něčem jiném a my tak přišli a další skvělou povídku. Co se týče děje jinde, a to konkrétně kolem Fringilly, tak tady mě pobavil její nápad s ochromením a zabíjením vojáků. Scénáristé asi hodně koukají na AHS jako já. Je tam totiž jedna scéna, která je této tak podobná až je to do očí bijící. Graham McTavish (jméno jeho postavy si nepamatuju) mezitím vaří guláš, což je to jediné, co jsem z děje kolem něj chytila asi tak to bylo zajímavé. Mezitím Ciri s Yennefer kvapem letí k Cintře, kde Ciri opět dělá díry do země. To bleskově letí přímo vesmírnou rychlostí omrknout skupinka vojáků (přesuny postav jsou čím dál tím zábavnější a hlavně rychlejší). Přímo až hystericky jsem se smála kterak se Yennefer chopila větve a neohroženě s ní k všeobecnému pobavení mává všude kolem sebe. Její neschopnost v této sérii je tak donebevolající, že je mi jí až opravdu líto. Ale nezoufejme najednou z ničeho nic, kde se vzal tu se vzal Geralt za doprovodu své pidi družiny. Nic proti trpaslíkům ale tady už jsem opravdu smíchy brečela z toho, jak se chrabře za doprovodu dramatické hudby vrhli na vojáky. O konci tohoto dílu jsem měla podobné pocity. Geralt s Yen se najednou ocitají u chaloupky na kuří nožce a já se jen divím se, že tam nepotkali i Ivánka, jak křičí ke mně čelem a k lesu zády. Jako komedie tahle série dobrá ale smích mě jisto jistě přejde až se vrátím opět ke knížkám. Ale jak říkám aspoň jsem se v tomto díle bavila. Hodnocení: (3*) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama